Sunshine77
Decapat
Evde ekmek kızartmak yada mısır patlatmak için amd alacaktım ama vazgeçtim hocam12 000 dalga geçiyorsunuz herhalde intel???
Boşa para basmissin geçmiş olsun.
Evde ekmek kızartmak yada mısır patlatmak için amd alacaktım ama vazgeçtim hocam12 000 dalga geçiyorsunuz herhalde intel???
Şu ''AMD Isınıyor'' efsanesine bir son verelim. Hayırlı olsun.Evde ekmek kızartmak yada mısır patlatmak için amd alacaktım ama vazgeçtim hocam
Çok komik bir sistem. Sakın almayın. Bu bütçeye 1060 ve Powerboost PSU?11.812 TL
- ViewSonic 24 VX2458-C-MHD 1800R FHD 1MS 144HZ (HDMI+DP+DVI) FreeSync/GSync KAVİSLİ GAMİNG MONİTÖR
- Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 3200MHz Ram HX432C18FB2/8 (x2)
- Asus ROG Strix Z390-F Gaming Intel Z390 4266MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart
- Cooler Master Mastercase Pro 5 Usb3.0 X 2 Midtower Modüler Kasa
- Power Boost 600W 12cm Fan 80+ Bronze A/PFC Siyah ATX PSU (JPSU-BST-ATX600B)
- Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk ST1000DM010
- Samsung 860 Evo 500GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD (MZ-76E500BW)
- Intel Core i9 9900K Soket 1151 - 9. Nesil 3.6GHz 16MB Önbellek 14nm İşlemci
- Asus EX-GTX1060-O6G Nvidia Geforce GTX1060 6GB 192Bit GDDR5 PCI-E 3.0 Ekran Kartı
Bütçeniz bir kaç tık geri yada bir kaç tık ileri olsaydı daha simetrik bir sistem dizilebilirdi. Tam orta bütçeyi bulmuşsunuz.
Bu arada siteler fiyatı sürekli yükseltip indirdiği için fiyatlar artmış yada düşmüş olabilir. Eğer monitöre ayrı bir bütçe hazırlarsanız ekran kartını RTX 2060 yapabilirsiniz.
AMD ısınıyor düşünceniz yanlış, çözülmüş bir problemdir kendisi. Bazı modellerde ısınma sorunu vardır fakat her AMD modelinde bu yok.Evde ekmek kızartmak yada mısır patlatmak için amd alacaktım ama vazgeçtim hocam
Sizin düşünceniz de yanlış. İntel ve AMD çeşitli bütçeler için çeşitli özellikler sunuyor, markayı değil modeli kıyaslamak lazım. Boşa para falan da değil isteyen AMD alır isteyen İntel...12 000 dalga geçiyorsunuz herhalde intel???
Çok komik bir sistem. Sakın almayın. Bu bütçeye 1060 ve Powerboost PSU?
Onun farkındayım, uyardığınız için teşekkür ederim. Konuyu okuyan bir başkası varsa diye söylemiştim.Arkadaş bu şekilde siparişi vermiş.
![]()
İyi bak, "Monitör için ayrı bir bütçe varsa RTX 2060 tercih edebilirsiniz." yazmışım.Çok komik bir sistem. Sakın almayın. Bu bütçeye 1060 ve Powerboost PSU?
AMD ısınıyor düşünceniz yanlış, çözülmüş bir problemdir kendisi. Bazı modellerde ısınma sorunu vardır fakat her AMD modelinde bu yok.
Sizin düşünceniz de yanlış. İntel ve AMD çeşitli bütçeler için çeşitli özellikler sunuyor, markayı değil modeli kıyaslamak lazım. Boşa para falan da değil isteyen AMD alır isteyen İntel...
İyi baktım, daha çok güldüm. Normal bir bilgisayar için i9 9900K işlemcinin yanına GTX 1060 öneren tek sizsiniz. Daha düşük bütçeli insanların bile almaktan kaçındığı Powerboost markasını da eklemişsiniz daha ne diyeyim.İyi bak, "Monitör için ayrı bir bütçe varsa RTX 2060 tercih edebilirsiniz." yazmışım.
Ee bildiği tek şey işlemci çok iyi olucak oyunda +99999 fps alıcam kafasında olduğu içinİyi baktım, daha çok güldüm. Normal bir bilgisayar için i9 9900K işlemcinin yanına GTX 1060 öneren tek sizsiniz. Daha düşük bütçeli insanların bile almaktan kaçındığı Powerboost markasını da eklemişsiniz daha ne diyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.