12000 TL notebook önerisi

Bütçe
12000

haskurt231

Hectopat
12 bin TL civarı notebook almayı düşünüyorum. İnşaat mühendisliği öğrencisiyim. Yazılımla da ilgiliyim. Kullanım amaçlarım render, ödev ve oyun için olacak. Fiyat-performans ürünü olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v19-2/ şimdi Monster önerilmez diyen arkadaşlar olacak onların derdini bende anlamış değilim. 1 yıla yakın eski Monster'lardan kullandım bir sıkıntısını görmedim.

Bende önerilmez diyenlerdenim sebebi;
1 Malzeme kalitesi çok kötü 17000 TL'lik bilgisayarında bile plastik.
2 Batarya süresi Max 2 saat falan gidiyor sürekli kablo ile dolaşacak olsam masaüstü alırım.
3 Normal YouTube'da dolaşırken bile fan sesi gelip gidiyor ve sürekli ısınıyor.
4 Sıfır gelen üründe batarya tetikleme problemi vardı iade ettim ve iade süresi 2 haftayı buldu cihaz sadece elimde 3 gün durdu daha jelatinleri duruyordu fakat mağdur oldum ayıplı ürün gönderip iade işlemini çok uzattılar iade onaylandı diye mesaj geldi bana aradım muhasebe departmanını fakat yok daha onaylanmadı diyor teknik servise yönlendirdi benimle konuşurken tek yapmanız gereken bekleyin diye laubali konuşuyorlar Monster eski Monster değil şu anda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı