12000 TL notebook önerisi

Bütçe
12000
Şansıma da kredi kartımın hesap kesim tarihi ayın 21i. PC'lerde bir bir tükeniyor ve alınmazsa yarın 1000 lira fazlasına gelir. Şimdi alırsam bu ay direkt olarak 2800 ödemem gerekecek 5 taksit için. Vallahi ne yapsam bilemedim :))

Hocam İtopya genel anlamda bu fiyata düşürüyor hep kendinizi zora sokmayın derim 2 gün daha bekleyin yukarıdaki arkadaş benim bu arada.

Hocam İtopya genel anlamda bu fiyata düşürüyor hep kendinizi zora sokmayın derim 2 gün daha bekleyin yukarıdaki arkadaş benim bu arada.
Yok hocam stokta kalmama durumu var sanki. Ellerinde kalmayabilir manasında söyledim.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Ryzen 5 5600H 8GB DDR4 RTX 3050 Ti GDDR6 4GB 512GB SSD 15.6" FHD 165Hz FreeDos Notebook | ITOPYA bu modeli almanizi öneririm Pavilion'daki 3050 Ti 60watt ve güçsüz, R5 5600h ise i5 11400h gücünde bir işlemci.

Dostum şunu inceler misin ?

Son düzenleme:
Açıklar mısın biraz hocam ?

3 tane kasa türü var hocam. Biri Clevo, diğeri Tongfang, diğeri de MSI kasa.

Clevo kötü.

Tongfang orta seviye.

MSI ise harika.

Bunları ayırmak için farklar var;

MSI kasaların klavyesi Steelseries olur. Oradan anlarsınız.

Clevo kasaların arka kapaklarında 2 çizik olur. Oradan anlaşılır.

Tongfang'ın arka kapağı tamamen düz olur genellikle. Öyle anlaşılır.

Clevo;

a5-v16.7-resim-4_medium.png

Tongfang;

Tulpar T7 v20.3 - IDR 2021 TR - C04 f46 Back Open 1 - 3 Panels Tilted 4K 240_medium.png
MSI;
Tulpar T7 v25.1 - TR GP76t - C10 f61 Keyboard Closer - 3 Panels Tilted 4K 150_medium.png

3 tane kasa türü var hocam. Biri Clevo, diğeri Tongfang, diğeri de MSI kasa.

Clevo kötü.

Tongfang orta seviye.

MSI ise harika.

Bunları ayırmak için farklar var;

MSI kasaların klavyesi Steelseries olur. Oradan anlarsınız.

Clevo kasaların arka kapaklarında 2 çizik olur. Oradan anlaşılır.

Tongfang'ın arka kapağı tamamen düz olur genellikle. Öyle anlaşılır.
Yani diyorsunuz ki hocam donanımı güzel olsa da bunların altyapısını sağlayacak yeterliğe sahip değil, o nedenle önermiyorsunuz... Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı