Öncelikle herkese merhaba.
Yeni bir sistem topluyorum kardeşime ve iki seçenek arasında kaldım. Daha iyi fikri veya tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Öncelikle herkese merhaba.
Yeni bir sistem topluyorum kardeşime ve iki seçenek arasında kaldım. Daha iyi fikri veya tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Öncelikle İncehesap'tan bir şeyler almanızı tavsiye etmem. Daha hatta yeni konu açıldı "İncehesap ve Gamepower Pişmanlıktır" adında İtopya gibi sitelerden bakabilirsiniz. Bütçe artarsa 3060 Ti öneririm ancak bu iki sistem arasından soruyorsanız 2. sistem derim.
Öncelikle İncehesap'tan bir şeyler almanızı tavsiye etmem. Daha hatta yeni konu açıldı "İncehesap ve Gamepower Pişmanlıktır" adında İtopya gibi sitelerden bakabilirsiniz. Bütçe artarsa 3060 Ti öneririm ancak bu iki sistem arasından soruyorsanız 2. sistem derim.
ANNADENIZ-BUNE sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Bu tarz insanları ciddiye almayın. Şikayetin olmadığı hiçbir firma yok. Aynı konular A B C D E F G H bütün şirketler için açılıyor. 100 müşterinin 95 i memnun 5 tanesi sorun yaşıyor. Hoop şikayet forum konu vs. İncehesap babamın şirketi değil ancak böyle yorumlara anlam veremiyorum. Neymiş site hakkında pişmanlıktır diye yeni konu açılmış Ya arkadaş