benim boyum 196 ve monitörün yüksekte durması lazım ondan pivot ayaklı monitör tercih etmeyi düşünüyorum çünkü şuan elimdeki laptopun ekranına bakabilmem için kambur durmam lazım
Bu bütçeyle ve özellikle 2070 ekran kartı için kesinlikle 2K monitör öneririm. Aşağıdaki önerilere bakabilirsiniz. Samsung 4ms 144hz ViewSonic 5ms 144hz Dell 1ms 165hz
Farklı sitelerde daha ucuza bulunabilir.
benim boyum 196 ve monitörün yüksekte durması lazım ondan pivot ayaklı monitör tercih etmeyi düşünüyorum çünkü şuan elimdeki laptopun ekranına bakabilmem için kambur durmam lazım bunu yazmıştım galiba okumadınız
benim boyum 196 ve monitörün yüksekte durması lazım ondan pivot ayaklı monitör tercih etmeyi düşünüyorum çünkü şuan elimdeki laptopun ekranına bakabilmem için kambur durmam lazım bunu yazmıştım galiba okumadınız
hmmm özür dilerim o açıdan anlayamadım kırdıysam affola teşekkürler bakacağım şimdi monitörlere
hocam şu 2k 165 hz dell monitör pivotmuş fakat fiyatı benim düşündüğüm msi den biraz fazla
hmmm özür dilerim o açıdan anlayamadım kırdıysam affola teşekkürler bakacağım şimdi monitörlere
hocam şu 2k 165 hz dell monitör pivotmuş fakat fiyatı benim düşündüğüm msi den biraz fazla
Monitör tercih meselesi tabiki ama ben tn panel yerine ıps panel öneririm ıps panellerde 1 ms olmuyor fakat renkler çok daha canlı ve tn panelde sadece dik bakış açısından renkler olduğu gibi gözükürken ıps de her taraftan renkler olduğu gibi gözüküyor.