12000 TL Sistem toplama tavsiyesi

2080'li sistemi kaçırmayın bence. 9600K oyun performansı olarak 2700X'den daha iyi ve sistem full RGB, Sıvı soğutma ve M.2 SSD var.
R7 sistemdede m.2 512 gb takmasını söyledim. Sadece oyun oynicaksa tabiki sizin önerdiğiniz sistem çok daha kaliteli fakat 10 fps için 10 iş parçacığı ve 2 çekirdekden ve 6mb önbellekten mahrum kalıyor oyun dışında birşey yapıcaksa i5 almamalı vede r7 geleceğe yönelik bir işlemci.

hocam bu kasa biraz geniş gibi ya :( galiba üstte diğer rtx 2080 li pc yi alacağım
O sistem de güzel ama bir sıvı soğutma lazım OC için. 9700K'lı sistemi söylüyorsunuz sanırım. 1080P için 9700K işlemci çok daha iyi olur. Alınabilir, güzel sistem.

İ7 sistemde ve arkadaşın attığı 9600k sistemde de sıvı soğutma var.

Düzeltme: i7 sistemde sıvı soğutma yokmuş.
Dark'ın hava soğutmasını gördüm ama sıvı soğutma için ekstra ücret almıyor görünüyor. Bence o sistem de gayet iyi. 2700X den çok daha iyi olur oyun için render için de aralarında aman aman bir fark yok.

Dark'ın hava soğutmasını gördüm ama sıvı soğutma için ekstra ücret almıyor görünüyor. Bence o sistem de gayet iyi. 2700X den çok daha iyi olur oyun için render için de aralarında aman aman bir fark yok.
ryzen 3. nesili beklemeyi düşünüyordum. Ah şu dolar ah şu dolar " burası çok önemli!!! "
O sistem de güzel ama bir sıvı soğutma lazım OC için. 9700K'lı sistemi söylüyorsunuz sanırım. 1080P için 9700K işlemci çok daha iyi olur. Alınabilir, güzel sistem.
hangisine bütçem yeterse artık :(

ryzen 3. nesili beklemeyi düşünüyordum. Ah şu dolar ah şu dolar " burası çok önemli!!! "

hangisine bütçem yeterse artık :(
Dolar sabit dursa beklenir de :) 3700X 9700K dengi olacak gibi duruyor ama işlemciler piyasaya çıkmadan gerçek performansını bilemeyiz. Ben bir ürünü piyasaya çıkar çıkmaz almayı doğru bulmuyorum. Hem ilk etapta pahalı oluyor hem de sorunlu olup olmadığını bilemiyorsun.Çıktıktan sonra en az 3 ay daha beklemek lazım bence.
Şu an bütçe hazırsa al bence hocam bir daha bu fiyatlara bulamayabilirsin.

Dolar sabit dursa beklenir de :) 3700X 9700K dengi olacak gibi duruyor ama işlemciler piyasaya çıkmadan gerçek performansını bilemeyiz. Ben bir ürünü piyasaya çıkar çıkmaz almayı doğru bulmuyorum. Hem ilk etapta pahalı oluyor hem de sorunlu olup olmadığını bilemiyorsun.Çıktıktan sonra en az 3 ay daha beklemek lazım bence.
Şu an bütçe hazırsa al bence hocam bir daha bu fiyatlara bulamayabilirsin.
benim için zaman ayırdığın için teşekkür ederim alacağım 2 güne bilgisayarı :)

teşekkürler

teşekkürler önerilerinizi mutlaka uygulayacağım ama aklımda şöyle bir sistem var BOOST-RGB-RNM/Ryzen 5 2600/MSI RTX 2070 ARMOR 8G/8GB DDR4 RGB RAM/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bunu 16 gb ram yapıp almayı planlıyorum :D

sistem güzel ama monitör lazım bana :D

Eki Görüntüle 399036

Sinerji üzerinden böyle bir sistem topladım. Monitöre yaklaşık 2900 lira bütçe kaldı. Hem 2070li hem de yüksek performans için kaliteli bir ssd var.

Bu monitörü alıp artan parayla da eksik bir parçayı yükseltebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı