AdanaliDoğukant

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle arkadaşlar internetten araştırma yaptım. 12 bin civarı bütçem var ve bilgisayar almak istiyorum. ne alacağımı az buçuk belirledim ama toplasam mı? toplasam nereden toplayacağım, gibi aklımda sorular var. işlerim yoğun, herhangi bir sorun olur, THH uğraşmak istemiyorum.
Aynı zamanda bir bilgisayar var İncehesap'ta.

İşlemci olarak i5 11.nesil 400F olarak almayı düşünüyorum. fiyatı tam 12 bin lira oluyor ama ince hesaba hiç güvenesim gelmiyor. internette o kadar şikayette bulunulmuş ki hiç emin olamıyorum, sorun çıkarsa uğraşamam diye. ya da şu siteden şu hazır PC'yi alabilirsiniz de diyebilirsiniz.
Toplama hakkında detaylı bilgi verecek olursa toplama da alabilirim. Sadece nerede, ne ucuzdur, hangi siteler güvenilirdir? Bu konularda deneyimsizim, biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle İncehesap güvenilir, tavsiye ederim. Fakat ben de sistem aldım 2-3 hafta önce RTX 3070 bulunuyor du içinde. Sana tavsiye edeceğim siteler şu şekilde olacak: İnce hesap, İtopya, GameGaraj(sistemi buradan aldım) Gaming gen TR sistem güzel 11.nesil güzel olur işlemci olarak ekten sıvı soğutma da eklerseniz tadına doyum olmaz şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…