12000 TL tablet önerisi

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı günler. Kız arkadaşım için tablet bakıyorum da. Huawei modellerini beğenmiş de. Klavyeli olanlarını. Var mı tavsiyelerinizi bu fiyat bandında veya bu fiyat bandına yakın? Hız ve hafıza konusunda problem çıkarmaması önceliğimiz.

Hayırlı günler. Kız arkadaşım için tablet bakıyorum da. Huawei modellerini beğenmiş de. Klavyeli olanlarını. Var mı tavsiyelerinizi bu fiyat bandında veya bu fiyat bandına yakın? Hız ve hafıza konusunda problem çıkarmaması önceliğimiz.
Tab S9 FE var Huawei Matepad 11 ve 11.5 var. Air de var o civarlara. Aralarından en iyisi Air.

Tab S9 FE var Huawei Matepad 11 ve 11.5 var. Air de var o civarlara. Aralarından en iyisi Air.
Samsung Tab S9 FE öneririm. Bazı diğer markalarda konum özelliği vesaire bulunmuyor. Dediğim modeli arastırabilirsiniz ben cok memnunum harika cihaz.
Huawei air en iyisi midir sizce? Bir de klavye istiyor yanında. Bu söylediğim özellik ve fiyata göre en alınabilir olanı air midir?

Huawei air en iyisi midir sizce? Bir de klavye istiyor yanında. Bu söylediğim özellik ve fiyata göre en alınabilir olanı air midir?
Alınabilir bir model. Ama pahalı gelirse 11.5 de iyidir ekran boyutu aynı fakat 144 değil 120hz. Hatta kalemin kablosu sorun olmazsa direkt 11.5 alın, kasası falan çok güzel. SD 7 Gen 1

Alınabilir bir model. Ama pahalı gelirse 11.5 de iyidir ekran boyutu aynı fakat 144 değil 120hz. Hatta kalemin kablosu sorun olmazsa direkt 11.5 alın, kasası falan çok güzel. SD 7 Gen 1
Oyun vs. oynamıyor. Günlük işler için kullanacak. Belki excel tarzı şeyler olabilir. Not alma durumları gibi gibi. Youtube vs. bu işler için pişman etmeyecek bi ürünse 11.5 bakalım o zaman. ne diyorsunuz?

Bu arada size model atsam Huawei markası için yardımcı olabilir misiniz? 11.5 olup se ve normal gibi modelleri de varmış.

Huawei Air en iyisi midir sizce? Bir de klavye istiyor yanında. Bu söylediğim özellik ve fiyata göre en alınabilir olanı Air midir?

Ben de tablet araştırırken baktığım bir markaydı fakat Google ile sıkıntıları olduğu için vazgecmiştim. Yine de yöntemleri var ben sadece uğraşmak istemediğim için Samsung tercih ettim. Bildiğim kadarıyla da Huawei adaptörüdür kale midir klavyesidir her şeyini veriyordu. Samsung sadece kalem verdi, adaptörü kendim almıştım. Biraz Samsung pazarlıyor gibi oldum ama begendiğim bir marka. Klavye mouse her yerde satılıyor, yanında verilecek diye alacaksınız bilemiyorum.

dediğiniz tabletin kalemi şarjla çalışıyormuş. youtube da tanıtım videolarını izleyip yorumlara falan da bakın almadan önce.

Oyun vs. oynamıyor. Günlük işler için kullanacak. Belki excel tarzı şeyler olabilir. Not alma durumları gibi gibi. Youtube vs. bu işler için pişman etmeyecek bi ürünse 11.5 bakalım o zaman. ne diyorsunuz?

Bu arada size model atsam Huawei markası için yardımcı olabilir misiniz? 11.5 olup se ve normal gibi modelleri de varmış.
SE uygun ama işlemcisi çok kötü. 11.5S ise Air varken şansı yok bana göre. 11.5 modeli güzel bir modeldir. Tek sorunu kaleminin kablo ile bağlanması. kablonun Type-C ucunu tablete takıyorsun diğer ucu manyetik, kalemi takıyorsun. Bu sorun olmazsa 11.5 çok iyi, sorun olur derseniz 16:10 oranlı(Samsung S serisi tabletlerin neredeyse hepsiyle aynı oran)11 inç Matepad 11 var. Bunun da klavyesi var fakat işlemcisi 11.5'e göre eski. Kalemi tabletin uzun kenarına mıknatısla yapışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı