12000 TL'ye NFC destekli Android telefon önerisi

Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var çünkü bir türlü karar veremedim. Kısaca durumu anlatayım, her görüş benim için çok değerli, bilginize...

6 yıldır Xiaomi Mi 6 128 kullanıyorum. Telefonumu ilk aldığım hafta ön camını çatlattım (Koruyucu cam filmi ilk aldığım zaman yoktu.), 4 yıl boyunca çatlak halde kullanmaya devam ettim. Sonrasında çatlak ön kameraya ilerleyince yeni bir ekrana geçmek zorunda kaldım, ekranı sipariş ettim 5 adet ekran uyum sağlamadı, dokunmatik sorunu mevcuttu, sonrasında bir tanıdığım vasıtası ile çıkma kasa + ekran buldum taktık uyumlu çalıştı, proximity sensör harici sorun yaşamadım. Hız konusunda sorun yaşamadım, bütün işlerimi gördü (kamerası vasat sadece). Geçtiğimiz hafta kılıf hasar gördü, sonrasında arka cam kırıldı, ön cam kırıldı, artık uğraşmak istemiyorum, tamamen ön camı koruyan film bulamıyorum, şebeke sorunu başladı, Wi-Fi ve Bluetooth eşleşmesi çok geç olmaya başladı. Artık yoruldum. Çok sık telefon değiştiren biri değilim, Oyun oynamıyorum. İşim gereği Android olması şart, kullandığım aplikasyonlar iOS'te yok. Benim için gerekli olan NFC olması, mümkünse kablosuz şarjı olması ve batarya süresi (Mi 6'da sevmediğim tek şey arada sırada çıkan reklamlar ve karşı tarafın gelen sesinin kötü olması ve sesimin kötü gitmesi.). Bütçemi en fazla 12.000'e kadar zorlayabilirim.

Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

Saygılarımla.

Hayırlı olsun hocam.
Kamerası dedikleri kadar iyi mi 😁
Kamerası beklediğimden iyi. Gören hayran kalıyor. Google'ın neden kendi işlemcisini tasarladığını anlıyor insan. Belki oyun performansı rakiplerine göre düşük olabilir ama herkes oyun oynamıyor veya bir maddenin hava akış simülasyonunu yapmıyor. Android arayüzü en pürüzsüz çalışan telefon diyebilirim.

Eğer kablosuz şarj özelliğinden vazgeçersen Poco X5 5G yi tek geçerim. 11 bin TL fiyatı var aradığın tüm özellikler var. En az 5 yıl kullanırsın. Uzun süre kullanan birisi oldugun için kesinlikle alacağın telefonda 5g özelliği olsun.

Eğer kablosuz şarj özelliğinden vazgeçersen Poco X5 5G yi tek geçerim. 11 bin TL fiyatı var aradığın tüm özellikler var. En az 5 yıl kullanırsın. Uzun süre kullanan birisi oldugun için kesinlikle alacağın telefonda 5g özelliği olsun.
Bu arada Samsung A54 ün fiyatı düşmüş. Oda 11 bin TL civarına gelmiş. Bu ikisi arasında Samsung'u almanı öneririm. Firma 4 yıl güncelleme vereceğini açıkladı. Birde kamera da ois özelliğini destekliyor.

Son düzenleme:
Artık telefonu almadan önce zırhlı bir kılıf alacağım ki benzer durumda kalmayayım, normalde oğlumun eline alıp düşürmesi gerekiyor ama en çok telefon düşüren benim 😂

Samsung S21, i inceleyeceğim, aynı şekilde en son çıkan teledonu A54ü de inceleyeceğim, POCO'ya da bir bakayım, hızlı karar verip almam gerekiyor, şebeke sorunu artmaya başladı, arayan ulaşamıyor,

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı