12000 TL'ye PC önerileriniz

İnternetten fotoğraf bulunabiliyor yanlız. Aldığın zaman kutuların önüne bir kağıda "Technopat" yazıp fotoğrafını çeker misin?
Aynen hatta Rotto yazda bilelim hem bu kadar çok fazla yatırma sisteme sana önerim 5.000TL ye yakın güzel bi sistem yapıp gerisinede kendine göre eksiklerini alman olacaktır. :) @Rotto

@Emre Uncu Peki bana Gta V i ultra 4k oynayabileceğim bir sistem önerebilir misin? Ben gerçekten ne yapacağıma karar veremedim. Yanlış kararlar vermekten korkuyorum. Şimdi bu ana kartı alıcam 2 sene sonra 5 para etmez olacak gibi korkular var. Teknoloji çok hızlı gelişiyor... 5.000 tl ye bunu sağlayabileceksem param cebimde kalsın benim işime gelir... 3 gündür sistem toplayıp sistem bozuyorum. ilk etapta bütçem 7000 tl idi. Sonra elimdeki tüm parayı harcamaya kadar gitti.

Buyrun çok daha performanslı bir sistem oldu güle güle kullanın.
2.jpg

Şaka bir yana bir sisteme bu kadar para harcamak saçmalık olur Mimar, Parametrich işlerinde uğraşmıyorsanız bu sisteme hiç gerek yok.

Hayal sistem gibi geliyor. En kısa zamanda sistemi aldıktan sonra etiketlersen sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı