12000 TL'ye R7 2700X ve RTX 2070 Sistem Toplama

1080P kullanacaksan eğer ekran kartı seçimin gayet yerinde fakat İntel tekli çekirdek performansında Ryzen serisinden daha iyi. 9600K veya 9700K’lı bir sistemle 1080p’de yargı dağıtırsın.

Kasa ve güç kaynağı pek iyi değil yukarıdaki arkadaşların verdiği kasa tavsiyeleri gayet iyi onlar alınabilir. Güç kaynağı olarak sitede var olsa gerek 600-700W SilverStone güç kaynağı öneririm. Modüler arıyorsanız daha pahalı ama size kalmış bir durum.
SSD daha ucuz seçilebilir 480 GB ve 2 bin lira edecek bir SSD değil. Arkadaşların attığı SSD gayet iyi, onun dışında sistem iyi ama 1080P için ve eğer sadece oyun oynanacaksa eğer 9600K alınabilir bu bütçeye.

Hocam eğer görüntüye pek takmam diyorsan kasayı nzxt serisinden seç gerçekten memnun kalacaksın sistemi kendim toplarım diyorsanda incehesaptan ekran kartını sipariş verebilirsin ya da nanokatalogdan
Ssd içinde 250 gb samsung evo alman bence daha mantıklı anladığım kadarıyla sadece sistemi ssdye kuracaksınız 250 gb bence size yeter arttırdığınız fiyatlada mükemmel bir klavye mause ve kulaklık alabilirsiniz

Evet şuan 1080p monitör kullanıyorum ve benim de gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi 2k olmadan maksimum performans alınamıyor. RTX 2070 şuan benim için fazlasıyla yeterli bir kart. RTX serisine geçmek istediğim için alıyorum o kartı. Son olarak dediğiniz bu parçalar ile zahmet olmaz ise bir sistem toplayıp buraya ss veya link olarak atabilir misiniz?
Akşam detaylı bir liste atarım tabii ki.

Evet şuan 1080p monitör kullanıyorum ve benim de gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi 2k olmadan maksimum performans alınamıyor. RTX 2070 şuan benim için fazlasıyla yeterli bir kart. RTX serisine geçmek istediğim için alıyorum o kartı. Son olarak dediğiniz bu parçalar ile zahmet olmaz ise bir sistem toplayıp buraya ss veya link olarak atabilir misiniz?
Şimdi birkaç değişiklik yapıcam burada kabaca bir sistem tavsiyesi istediğiniz için, Gigabyte anakart yerine Asus koyacağım,ramleri de ona göre şekillendireceğim. HDD yazmıyorum.
Buyrun liste olarak;
AMD Ryzen 7 2700X 2100TL
Asus TUF X470 1020TL
QVL List (buradan 2nd Gen Ryzen memory QVL supporttan istediğin hızlara destek sağladığı ramlere bakabilirsin)
MSİ RTX 2070 Gaming Z 4040TL
veya
ZOTAC RTX 2070 AMP Extreme 4235 TL
Kingston KC1000 750TL(indirim oluyor genelde buna)
veya
Adata SSD 828TL (bunun stokları çabuk bitiyor)
NZXT H500 kasa 506TL
Fan x2 160TL (104CFM değeri var)
veya kasa olarak
Phanteks P350X 450TL (düşünülebilir)
Güç kaynağı 760TL
Monitörünüz olduğu için yazmayacaktım ama 1080p düşünürüm der iseniz de
ViewSonic XG2402 öneririm Low İnput Lag,Black Stabilizer,Blue Light Filter,Flicker Free,Anti Glare ve sert kaplama gibi tüm özellikleri barındırıyor.
Monitör ve Ram hariç toplam = 9300TL ediyor kabaca buraya ek olarak Ram eklediğimizde örnek veriyorum 3333Mhz Kingston HyperX 2x8gb 1000TL,önerdiğim monitör ise indirimle 1500TL ye bulunabilir. Eğer klavye mause ve kulaklık da düşünür iseniz onunla ilgilide birkaç şey önerebilirim.
Sonuç olarak bakar isek 12bin+ bütçeye çıkmadan da toplanabilir. Saygılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı