1200TL bilgisayar toplama

Teşekkürler çok iyi işimizi görecektir.. Sadece anlamadığım nokta şurda Ram bu şekilde kalırsa bilgisayarı kullanımıma bağlı ilerde sorun çıkartır mı. Tam performans değilde %50-60 olsun istersem yani üstüne harcama yapmazsam ilerde bana problem çıkartır mı ?

Rica ederim. Sakın HDD falan alayım deme gidip 30TL ye 160GB HDD, uygun diye Everest, Trust, Frisby, Boost, Turbox, Gamepower v.s içeren PSU alayım da deme. Bende biliyorum fakat sistem çöp oluyor öyle.

Bu arada kasa 157'den 200'e fırlamış. Bu sitelerin yaptığı satış stratejisi iki tık aldı diye fiyatı yükseltmişler hemen az bekle düşer yine o. Düşmezse yarın girersin veya farklı bir siteden bakarsın.

Bir sorum daha var. İşlemciyi 0 alsak ve ryzen 3 1200 olsa nolur ?

Katılıyorum ben aslında en uygun fiyatlı olarak yazdım kesinlikle almasın.

Bence hiç zahmet etme bu fiyata 0 yada 2. el çok iyi notebooklar var. özellikle 2. el toshibalara göz atabilirsin.

İşlemciyi 0 alsak ve ryzen 3 1200 olsa nolur ?
Ekran kartın olmaz. Benim sana öneridğim R3 2200G APU işlemcidir yani içinde kendi ekran kartı var. İsmi Vega8 R3 1200'de yok yani görüntü alamazsın. Bu arada eğer topladığım sistemde yukarıda da belirttim ama kasa inmezse, kasa ve psu yu almayıp şunu alabilirsin 222TL ye aynı şey oluyor.

Elimde 350W power boost psu bulunuyor imzam da olan sisteme ekran kartı eklemeden önce kullanıyordum istersen bedavaya verebilirim ama tek bir sıkıntısı var kullanılmayan bir kablonun ucu kesik başka bir sıkıntısı yok.

Bana niye veriyorsun? Üstüne RTX sistem versen yine almam o PSU yu

Arkadaşa lazım kasa bana değil. Sistemi de önerdim eyvallah ama düşüncen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…