Kaç inç olacak? Hangi panel tipini istiyorsunuz?Gündelik kullanım için 1200 TL'lik monitör arıyorum.
Kaç inç olacak? Hangi panel tipini istiyorsunuz?
Ghosting sorunu falan yoksa alınabilir sanki.![]()
HP X24c 23.6″ 144Hz 4ms (HDMI+DP) Full HD Curved FreeSYNC Oyuncu Monitör (9FM22AA)
Etkileyici FHD deneyimi1 sunan 1500R kavisli monitör ile yeni dünyalara kaç. 144 Hz yenileme hızı görüntüleri diğer monitörlerden 2 kat daha hızlı oynatarak bulanıklığı azaltır. Artık AMD FreeSync™…www.gaming.gen.tr
Daha iyisini bu fiyata bulamazsın.
Maalesef ikinci el düşünmüyorum.X24c alınmaz. Hatta amacınıza göre HP'nin Omen 25i dışında hiçbir monitörü alınmaz.
2.el AOC PDS241 alınız. AH-IPS panel ve %90 NTSC (CIE :1953)
X24C alınmaz. Hatta amacınıza göre HP'nin Omen 25i dışında hiçbir monitörü alınmaz.
2.el AOC PDS241 alınız. AH-IPS panel ve %90 NTSC (CIE: 1953)
Yetersiz bilgi yüzünden. TV alıyormuş gibi monitör alıyorsun. Elinde hiçbir teknik detay yok. Bana CBOX, Rampage, JamesDonkey gibi markaları hatırlattı. Bu sadece HP'nin X serisinde geçerli. Omen X vs. serilerinde yok.Yanlış anlamayın önermemek adına soruyorum acaba neden alınmaz?
HP X24IH gayet güzel bir monitör.X24c alınmaz. Hatta amacınıza göre HP'nin X serisi hiçbir monitörü alınmaz.
2.el AOC PDS241 alınız. AH-IPS panel ve %90 NTSC (CIE :1953)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.