CS:GO oynuyorum kablosuz mouse istiyorum. Çünkü kablolu masamın yanındaki yerlere takılıyor ve vuramıyorum. Belirtmiş olduğum fiyat aralığında önericeğiniz mouseleri yazarsanız çok iyi olur ve önceden kullandığım mouseler; stelseries Rival 600 Logitech G903 Razer DeathAdder V2. Bunları kullanmış biri olarak önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz Logitech G502 Lightspeed 910-005568 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Lightspeed 910-005568 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair DARK CORE RGB PRO SE CH-9315511-EU Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair DARK CORE RGB PRO SE CH-9315511-EU Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.899,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Aerox 3 RGB Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Aerox 3 RGB Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.398,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.398,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben biraz hafif mouse istiyorumdum aklımda 2 model var DeathAdder V2 Pro ve G PRO super light. İyi midir bunlar CS için bir de Logitech mousenin stokları ne zaman gelir?
En ucuz Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben biraz hafif mouse istiyorumdum aklımda 2 model var DeathAdder V2 Pro ve G PRO super light. İyi midir bunlar CS için bir de Logitech mousenin stokları ne zaman gelir?
Şimdilik önceliğin G PRO super light olsun çünkü 63 gram Hero sensör var altarnatif olarak model o wirless bakabilirsin aşırı kaygan skaztezleri ve çok güzel bir görüntüsüde var oldukça hafif ve delikli V2 Pro güzeldir özellikle performans açısında ama model o wirless G PRO X super light a göre daha ağırdır.
CS:GO oynuyorum kablosuz mouse istiyorum. Çünkü kablolu masamın yanındaki yerlere takılıyor ve vuramıyorum. Belirtmiş olduğum fiyat aralığında önericeğiniz mouseleri yazarsanız çok iyi olur ve önceden kullandığım mouseler; stelseries Rival 600 Logitech G903 Razer DeathAdder v2. bunları kullanmış biri olarak önerilerinizi bekliyorum.