1200TL'ye kadar klavye önerisi

drearnhardt

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşıma hediye olarak klavye almak istiyorum. Ama klavyeden pek anlamıyorum. Blue Switch olursa iyi olur. 1200TL biraz az olabilir. Çok kaliteli bir şey olmasi şart değil, beğeneceği bir şey olması yeterli. (Arkadaşım RGB manyağı)

Arkadaşıma hediye olarak klavye almak istiyorum. Ama klavyeden pek anlamıyorum. Blue Switch olursa iyi olur. 1200TL biraz az olabilir. Çok kaliteli bir şey olmasi şart değil, beğeneceği bir şey olması yeterli. (arkadaşım RGB manyağı)

Normalde Gamepower ürünlerini övmem fakat kaliteli bir şey olmasına gerek yok demişsin kullanım olarak uzun süre kullanabilirsin arkadaşımda bunu kullanıyordu 3 yılı devirdi bu klavyeyle bir de promosyon yerine zedxs yazarsan 989 liraya geliyor.

Normalde Gamepower ürünlerini övmem fakat kaliteli bir şey olmasına gerek yok demişsin kullanım olarak uzun süre kullanabilirsin arkadaşımda bunu kullanıyordu 3 yılı devirdi bu klavyeyle bir de promosyon yerine zedxs yazarsan 989 liraya geliyor.
Dostum arkadaşım gamebooster marka bir klavye buldu ama markadan pek haz etmediğim için alma dedim ve buraya yazma gereği duydum. Önerin için sağol ama mümkünse gamepower, gamebooster gibi marka olmasın.

bence klavye için 12k'lık fiyatlara çıkmaya gerek yok.
Bunu alabilirsiniz (kırmızı switch);

Bence klavye için 12K'lık fiyatlara çıkmaya gerek yok.
Bunu alabilirsiniz (kırmızı Switch);

Adam 1200 istemiş sen 5 milyarlık SteelSeries atmışsın.

Arkadaşıma hediye olarak klavye almak istiyorum. Ama klavyeden pek anlamıyorum. Blue Switch olursa iyi olur. 1200TL biraz az olabilir. Çok kaliteli bir şey olmasi şart değil, beğeneceği bir şey olması yeterli. (arkadaşım RGB manyağı)

Tamam ben sizi anladım size en uygun klavye budur Game Booster Gamepower Rampage gibi bir marka değildir araştırabilirsiniz hatta aydınlatma tekeri bile var bayağı iyidir.

Tamam ben sizi anladım size en uygun klavye budur Game Booster Gamepower Rampage gibi bir marka değildir araştırabilirsiniz hatta aydınlatma tekeri bile var bayağı iyidir.
12000'tl diye okudum :D özür diliyorum. En azından bunu öneririm (800tl);

Bence Gamenote HV-KB473l alsın pişmanda olmaz uygulamasıda mevcut videosuda mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence Gamenote HV-KB473l alsın pişmanda olmaz uygulamasıda mevcut videosuda mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence de gamenote daha mantikli geldi. İnşallah pişman olmayiz reis :)

Çok teşekkür ederim. Neredeyse tam aradığım klavye. Orta fiyat, orta kalite. Umarım beğenir :)

Bence de Gamenote daha mantikli geldi. İnşallah pişman olmayiz reis :)

Çok teşekkür ederim. Neredeyse tam aradığım klavye. Orta fiyat, orta kalite. Umarım beğenir :)

Bence beğenir hiçbir eksisi yok bu fiyatada on numara klavye multimedya var üst model klavyelerde olan tekerlek var Gamenote marka olarak da güzel bir marka.

Bence de Gamenote daha mantikli geldi. İnşallah pişman olmayiz reis :)

Dostum adam yukarıda Lenovo'nun mekanik klavyesini atmış 800 TL mis gibi klavye. Hem marka adı Game ile başlayan dandikler gibi de değil kaliteli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı