1200TL'ye kadar klavye önerisi

Markadan kaynaklı diyorsanız haklısınız zaten fakat marka soran kişiye de marka veremeyiz demişsiniz.
Konu sahibimiz mekanik olmaz dememiş mekanikte kendi amacı nedir brown switch mi blue mi %80 mi %100 mü %60 mı oranları kaç bunları belirtmesi gerek ki öneri yapabilelim şu an sadece rastgele linkler atıyoruz.

Blue tercih ederim, red switchten sıkıldım artık. Boyutunu %100 yazmıştım ama kaldırılmış tekrardan söyleyeyim.

Hah tamamdır kral.

Konu sahibi klavye için kriterleri vermeden 2 tane dandik kronik sorunlu Gamepower klavye önermişsiniz bir de beğenmedim atmışsınız

Klavye kriterleri vermeden 2 tane dandik kronik sorunlu Gamepower klavye önermişsiniz bir de beğenmedim atmışsınız

Gamepower'i gram sevmem overlord 2022'den beri var bende şu anlık bir sıkıntı yaratmadığı için kronik sorununu bilmiyordum.

Konu sahibi klavye için kriterleri vermeden 2 tane dandik kronik sorunlu Gamepower klavye önermişsiniz bir de beğenmedim atmışsınız

Bende bilmiyordum kronik sorunu olduğunu bana arkadaşım önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…