1200W PSU önerisi

Ama şimdi benim Fanlar RGB LED onlar sanırım 12V kullanıyor. ARGB 5V diye biliyorum. Ve renkleri değiştirmeye kalktığımızda sanırım MSI X870 Tomahawk alacağım. MSI Dragon Center olması lazım onun üzerinden kontrol edip değişebiliriz. Evet aslında kablo çoklayıcı alıp ön fanları birleştirsem 3x140 Egzoz var 1 tane çıkış RGB 4 pinli alıp takılabilir. Tek fan döngüsü gözükür dediğiniz gibi anlarız biz artık 20 yıldır RPM düşük çalışan olursa. Redditte gördüm bir kaç yorum 2 adet RGB hubla anca zaten sinerjie gelen paket eski RGB hub 2024 olan değil stoklarda yok sanırım TR de daha. Bakacağım hocam en mantıklısı hangisi ise onu yapmak mantıklı maliyetide düşürmüş oluruz.
Fanlar RGB ise X870 Tomahawk'da 1 tane RGB çıkışı var, mecbur HUB kullanacaksınız.

Fanlar RGB ise X870 Tomahawk'da 1 tane RGB çıkışı var, mecbur HUB kullanacaksınız.
Evet hocam sitesinde NZXTnin 2024 hubları çok iyi kasanın arkasına manyetik yapıştırıyorsun alacağız artık hangisi var ise TR de stoklarda. Çoklayıcı fanlar ile yada kasa ile gelmez ise kablo alınır harici

@Teacher80 @Andar Han

Hocam NZXT ler stok bitirdi, Rajitentek 3.1 ATX var 3.0 ATX biraz daha ucuz buna ne diyorsunuz?

Son düzenleme:

Nzxt 3.1 destekli modelleri stoklara girmiş ama fiyat farkı biraz var tabi, benim merak ettiğim 850 lik, 1000 lik modelleriyle arasında kalite farkı var mı malzeme olarak falan ? Tierlistte 1200 lük model en üst tierde görünüyor diğerlerinde aynı standartta değerlendirilebilir mi acaba ? Bu fiyata almak uygun mudur sizce bir de, teşekkürler.

Nzxt 3.1 destekli modelleri stoklara girmiş ama fiyat farkı biraz var tabi, benim merak ettiğim 850 lik, 1000 lik modelleriyle arasında kalite farkı var mı malzeme olarak falan ? Tierlistte 1200 lük model en üst tierde görünüyor diğerlerinde aynı standartta değerlendirilebilir mi acaba ? Bu fiyata almak uygun mudur sizce bir de, teşekkürler.
9,700 TL bantlarında satılıyordu bence alabilirsin. ama diğer ATX 3.0 alınabilir ya çok dert değil. Açıkçası ben erteledim PSU gereksiz elimde taş gibi Corsair RM850X Gold sertifikalı tam modüler var. 5070 de bile yeterli yukarıda, anca ekran kartı değiştiğimde değişmeyi düşünüyorum. Aynı PSU, SSD ile yeni sisteme devam edeceğim.

9,700 TL bantlarında satılıyordu bence alabilirsin. Ama diğer ATX 3.0 alınabilir ya çok dert değil. Açıkçası ben erteledim PSU gereksiz elimde taş gibi Corsair RM850X Gold sertifikalı tam modüler var. 5070 de bile yeterli yukarıda, anca ekran kartı değiştiğimde değişmeyi düşünüyorum. Aynı PSU, SSD ile yeni sisteme devam edeceğim.

Selam hocam RTX 5080'li sistem topluyorum ASUS odaklı olarak.

ASUS ROG STRIX 1200p 1200W 80+ Platinum​

ASUS ROG Thor 1000W hangisini seçmeliyim.

1200W plat, almanız daha garanti ve uzun ömürlü olacaktır.

Selam hocam cevaplarsanız dizeceğim kasayı sizinle paylaşmak isterim bir hata var mı bir sorun var mı diye ilk defa kasa topluyorum.

5080 le kullanıyorum ben şu an Nzxt 1200 w modelini, ses falan hiç yapmıyor, bir sürü oyunla tam yükte denedim. Başta girişlerde biraz temassızlık oldu sanki ama az bastırınca düzeldi. Bana kalırsa 1200 w almanız daha iyi olur, oc potansiyelini falan da düşünürseniz.
Selam hocam RTX 5080'li sistem topluyorum ASUS odaklı olarak.

ASUS ROG STRIX 1200p 1200W 80+ Platinum​

ASUS ROG Thor 1000W hangisini seçmeliyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı