120GB CS:GO için SSD önerisi

Bütçe
250

furkan275627

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, PC ile çok işlemi olan biri değilim. Sadece günlük uzun süre CS:GO oynuyorum. Bilgisayarımı 5 yıl önce 0 malzemelerden toparladım fakat aşırı bir yavaşlama mevcut. SSD alarak bilgisayarı rahatlatmak istiyorum. Genelde oyun oynadığım için alacağım SSD çok önemli midir? Şunları buldum; Crucial 120GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu ürünler hakkında yorumlarınız nelerdir? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, PC ile çok işlemi olan biri değilim. Sadece günlük uzun süre CS:GO oynuyorum. Bilgisayarımı 5 yıl önce 0 malzemelerden toparladım fakat aşırı bir yavaşlama mevcut. SSD alarak bilgisayarı rahatlatmak istiyorum. Genelde oyun oynadığım için alacağım SSD çok önemli midir? Şunları buldum; Crucial 120GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Apacer öneririm çok memnunum ve kronik sorunları olmayan nadir SSD marka/modellerinden.

Attığınız SSD'ler iyi ama o fiyata 240 GB SSD'i alabliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı