120GB en iyi SSD önerileri

Seni de Corona galiba. Çin aşkının başka bir açıklaması yok :)

@yigitrocks son attığın mesajı düzenler misin? Saygı çerçevesi içinde fikrini beyan etti, boş olsa bile bunun forumda cezası var ve böyle bir konu için ban yemeni istemem :)
Bana cevap vereceğinize yorumunuzu, düşüncenizi belirtip forumu amacına uygun kullanın. Nihayetinde herkesin fikrini belirtebileceği bir platform. Benim kurallar dahilinde yapacağım yorum siz kullanıcıları ilgilendirmez. O yüzden gereksiz bildirimler ile beni meşgul etmeyin lütfen.

Eski bir sisteme sahipsin. Anakartında da SATA 2 giriş mevcut. Haliyle bu sisteme tutup en iyi SSD'yi de taksan tam performans alamazsın. Bu nedenle işini görecek uygun fiyatlı bir ürün al. James Donkey bu forum da sevilmiyor. Adata'nın su seriside kronik sorunlu. WD ya da SanDisk alabilirsin. Ben şahsen bu sisteme gidip sıfır bir ürün almam. Letgo'yu araştırın işinizi görecek illaki uygun fiyatlı bir ürün bulursunuz.

JD Adata kadar şikayet edilmedi. İkisini nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz? Ürünü kullandınız mı? Ben kullanıcı yorumu yapıyorum. Ezbere öneri yapmayalım arkadaşlar.

2 Yılı geçik JD 480 kullanıyorum ne ısınma sorunu ne sağlık sorunu tarzı sorunlar yaşamadım.
Laptopda da 120 GB olan modeli var hiçbir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı