120GB SSD yeterli mi?

Bende de 120 GB SSD var sadece Windows kuracaksanız yeterli fakat 2-3 tane de uygulama kurarsanız yetmeyebilir şu an benim SSD de Windows ve 2 tane uygulama yüklü ve de 37 GB boş yer var SSD de ne kadar boş yer olursa o kadar iyi ve hızlı olur diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim.
 
@Jonathan North
Hocam geri dönmüşsünüz, gerçekten sevindim. Konuya geri dönersek, sizde sanırım 120GB 750 Evo vardı. Yeterli mi sizce?
Teşekkürler, açıkçası çok meşgüldüm. Eskisi gibi olmasa da sadece cevaplandırmayı istediğim konulara cevap yazacağım 🙂.

120GB 750 EVO var bende doğrudur, yaklaşık 5 seneye aşkın bir süredir herhangi bir sorun olmadan kullanıyorum, yalnız yeter mi konusu sadece işletim sistemi, ek birkaç yazılım/program ve belki orta boyutlu 1-2 oyun vs sığdırılabilirse yeter. Ben de zaten bu noktada sadece Windows'u kurarak yoluma devam ediyorum, harici depolamayı da 2 TB'a çıkardım ayrıca, dosya boyutları gerçekten inanılmaz boyutlar kazanmaya başladı.
 
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kendi çapımda biraz daha alan hesaplaması yapayım, öyle karar veririm.
120GB Patriot Burst almaya karar vermiştim konudan kısa süre sonra ve şu an elimde. Windows kurduktan sonra kalan alanı atacağım bilgi arayan biri denk gelirse faydalansın diye.
1621362383771.png

Kurulum yaptıktan sonra 83GB boş alan kaldı. Tahminimce ilerleyen zamanlarda 30-40'lara kadar düşer ama yine de yeterliymiş.
 
Son düzenleme:
Windows 10 + m(Z)ula + Valorant + CS:GO + GTA 4 + Unity 3D + Visual Studio 2019 C# ve Python eklentisi.
Ve diğer programlar 120 GB SSD'mde 20 GB'ye yakın yer bırakıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı