120mm sıvı soğutma önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi önceden belirteyim, 1000 liralık kule tipi soğutucunun 120mm sıvı soğutmadan her yönüyle daha iyi olduğunu bilmeyecek kadar bilgisiz değilim. Şu an kasa için para biriktirirken, kasanın içinde çok kötü duracak Xigmatek Apache Plus soğutucuyu barındırmak istemiyorum. Şimdilik alacağım bir 120mm sıvı soğutma, işlemcimi çok rahat soğutacaktır. Daha sonrasında 360mm bir sıvı soğutma alıp, akvaryum kasaya takacağım zaten. O yüzden beyaz olması ve sıvı soğutma olması önemli. Bütçe en altlardan olsun. Net bir bütçe vereceksem de 2000-1800 arası olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi önceden belirteyim, 1000 liralık kule tipi soğutucunun 120mm sıvı soğutmadan her yönüyle daha iyi olduğunu bilmeyecek kadar bilgisiz değilim. Şu an kasa için para biriktirirken, kasanın içinde çok kötü duracak Xigmatek Apache Plus soğutucuyu barındırmak istemiyorum. Şimdilik alacağım bir 120mm sıvı soğutma, işlemcimi çok rahat soğutacaktır. Daha sonrasında 360mm bir sıvı soğutma alıp, akvaryum kasaya takacağım zaten. O yüzden beyaz olması ve sıvı soğutma olması önemli. Bütçe en altlardan olsun. Net bir bütçe vereceksem de 2000-1800 arası olsun.

120 mm sıvı soğutucu almaya değmez. O bütçede 240 mm sıvı soğutucu bulursun ama beyaz bulacağını sanmıyorum.

O bütçede beyaz alabileceğiniz sıvı soğutma:

Beyaz kule tipi:

O bütçede beyaz alabileceğiniz sıvı soğutma:

Beyaz kule tipi:

Küçük tek fanlı bir kule tipi bir de RGB olursa sevinirim.

görsel için alacaksanız bunu alın hocam.
hem dijital hem argb

1744997315400.png

Görsel için alacaksanız bunu alın hocam.
Hem dijital hem ARGB.

Eki Görüntüle 2472707

Off tam aradığım özelliklerde harikaymış be DeepCool AK400 digital white stoklara gelmezse bunu kapıyorum hocam sağoll.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı