120TL oyuncu faresi öneri

Biz gerilmiyoruz, isteyen istediğini önerir ancak konu sahibi bütçesine en iyi ürünü istiyor. Bu adam ise saçma çöp ürün öneriyor, günün sonunda üzülecek olan konu sahibi olacak yine.
İşte orası biraz gerilmeye giriyor (üslüp sebebi) onun yerine daha sakin bir şekilde artılar eksiler anlatılabilir. Bana kalırsa bence de Rampage tarzı markalardan uzak durulmalı ancak ekonomik sebebler malum, konu başlangıçta 120TL sonra oldu 300TL 120 liraya sürüsüne bereket Rampage var, kim 300 liraya Rampage önerir?
 
Önce siz haddinizi bilin. Attığınız yorumları bir okuyun. Sinirden köpürüyorsunuz haberiniz yok. Bir tecrübemi anlattım burada. Ucuz bir ürün aldım, bozulmadı ve beklentimden iyi çıktı. Ben bunu belirttiğim için bana köpürüyorsunuz, ''saçma'' ''çöp'', ''bu adam'' gibi tabirler kullanıyorsunuz.

26 yaşındayım, karşınızda bir çocuk yok. Kaldı ki çocuk bile olsa karşınızdaki siz adam akıllı üslup kullanmıyorsanız saygı beklemeniz küstahlıktır.
 
Sizinki bozulmadı diye herkesin ki bozulmayacak diye bir kural yok.

Sizinki bozuldu diye herkesin aldığı ürün bozulacak diye bir şart yok. Razer fare alıp çift tıklama sorunundan iade eden arkadaşlarım oldu. Ben bu arkadaşlarım ile kavga etmiyorum, senin fikrin saçma, çöp demiyorum onlara.

Olabilir diyorum, empati kuruyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı