Aşırı azaldılar. Eski 500 serisi kartlar ve daha eskilerinde o hatalar sık oluyordu. 6000 serisinde öyle problemler çok azaldı. Hata alan Nvidia'da da alıyor.
Hocam uzun zamandır foruma hiç uğramıyordum. WattMan sorununu çözebilmek için bin tane yazı okudum burada, benim gözlediğim kadarıyla 6000 serisinde de sorun kaynıyor.
Powerboost gerçekten bir sisteme yapılacak en büyük hakaret. Zaten bu adamların kasa toplayıp satma sebebi, kimsenin istemediği C4 PSU, cehennem gibi kasaları ve alınmayan bileşenleri sıkıştırıp satmak.
Kasa ve PSU sistemin potansiyelini belirler. Isınan sistem iş yapmaz, beslemesi zayıf olan bileşenler arızaya teşnedir.
Wattman hatası çoğunlukla diğer bileşenlerden kaynaklı diye biliyorum. Psu buna en büyük örnek. Durduk yere bir kart niye yazılımsal olarak sıkıntıya girsin ki? Elbet bir tetikleyicisi vardır ki bu Nvidia'da da olabilir.