Müco bey
Hectopat
E madem öyle fırlatta görelim, izleyelim.Rx 6600 varken 3050 alınmaz. 2060'dan bile kötü kart. Bu parayı duvara fırlatsam daha çok eğlenirim kazık yiyeceğime.
E madem öyle fırlatta görelim, izleyelim.Rx 6600 varken 3050 alınmaz. 2060'dan bile kötü kart. Bu parayı duvara fırlatsam daha çok eğlenirim kazık yiyeceğime.
Bak bu çok doğru. Eski Xeon tabanlı sistemimde ara sıra WattMan hatalarını görüyordum. Yeni sistemime geçtiğimde ise ne sürücü hataları ne de WattMan ile karşılaştım.Wattman hatası çoğunlukla diğer bileşenlerden kaynaklı diye biliyorum. Psu buna en büyük örnek. Durduk yere bir kart niye yazılımsal olarak sıkıntıya girsin ki? Elbet bir tetikleyicisi vardır ki bu Nvidia'da da olabilir.
Ben de 6500 XT kullanıyorum şu ana kadar mis gibi çalıştı. 3 ay falan oldu takalı ve gayet iyi çalışıyor. Nazar değmesin. Bi ara sorunlar çok fazlaydı diye yapıştılar yakasına Nvidia fanları bırakmıyorlar.Bak bu çok doğru. Eski Xeon tabanlı sistemimde ara sıra WattMan hatalarını görüyordum. Yeni sistemime geçtiğimde ise ne sürücü hataları ne de WattMan ile karşılaştım.
12400F seçerek de alabilirsiniz.
INTEL I3 12100F-MSI RTX3050-MSI H610M-G-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-MSI RTX3050-MSI H610M-G-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatandan almak zorundayım aww babam görmeden almazmisOnu alacağına 1000 daha koy bunu al
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
O zaman bunu alın hocam çok daha iyi bir sistem, 3050'nin çok üstünde bir kart.Bu pazar i5 olarak alacağım.
Vatandan almak zorundayım aww babam görmeden almazmis![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.