12100F vs R5 5500

Burda i3 12100F ve Ryzen 5 5500 gibi işlemcilerden bahsediyoruz, bunları alacak adam üstüne çıkamaz ki H serisi ise A’dan daha iyi.
İkisi de aynı kalitede. Baya çöpler.
Bu fiyat bandı için çöp değil maalesef.
A520 fiyatına B450 var. H610 fiyatına B660 olmayabilir ama çok şikayetçiyseniz Intel almayabilirsiniz. Ayrıca bu bütçeye sistem bulamadım. Diğer hocalarım yardımcı olacaktır. @Lory7 @longwayy

İkisi de aynı kalitede. Baya çöpler.

A520 fiyatına B450 var. H610 fiyatına B660 olmayabilir ama çok şikayetçiyseniz Intel almayabilirsiniz. Ayrıca bu bütçeye sistem bulamadım. Diğer hocalarım yardımcı olacaktır. @Lory7 @longwayy
B450 serisinin çoğu kartı a520 serisinin çoğu kartından kötü. B450 kartımı satıp a520 geçicem sırf bu yüzden.

B450 serisinin çoğu kartı a520m serisinin çoğu kartından kötü.
A520, A320'nin güzellemesidir. B450'den daha aşağıdır. 4 RAM slotuna aldanmak mantıksızdır.

İnsanlık hali hocam bence bu bütçede ekran kartı 2. el alınmalı diyor

İkisi de aynı kalitede. Bayağı çöpler.

Hocam açıkçası çok üst düzey oyunlar oynayan birisi değilim, daha çok Valorant, CS:GO tarzı rekabetçi oyunlar oynamayı seviyorum. Diğer oyunlarda ise 45 FPS üstü performans almak isterim. 2. El parça almak benim için 2. planda güven sıkıntısından dolayı.

Peki sizce bu iki sistem arasında fiyat farkı nasıldır hangisi F/P açısından daha uygun olur. Bütçem maksimum 13K.

Alttaki daha uygun olur. Daha fazla performanslıdır ve daha fpdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı