12400F işlemciye 150 TL'ye termal macun önerisi

MX-4 sahtesi çok bulunan ve pumpout yapan çöp bir macun. Ayrıca bu karşılaştırmanın doğruluğu kesin değil.
Üzerindeki kod ile sitesinden orijinalliğini kontrol edebiliyorsunuz, resmî satıcısı satıyor. Laptop'ta değil işlemcide kullanmak üzere arıyor başlık sahibi. Youtube'da 25-30 farklı macunu test eden çok sayıda inceleme mevcut. Fanboy'luğa lüzum yok, yapılacaksa da termal macun olmamalı o ürün grubu.

Üzerindeki kod ile sitesinden orijinalliğini kontrol edebiliyorsunuz, resmî satıcısı satıyor. Laptopta değil işlemcide kullanmak üzere arıyor başlık sahibi. YouTube'da 25-30 farklı macunu test eden çok sayıda inceleme mevcut. Fanboy'luğa lüzum yok, yapılacaksa da termal macun olmamalı o ürün grubu.

Diyelim MX-4 aldın ve sahte çıktı. Ne yapacaksın? İade alacaklarını hiç sanmıyorum. Ayrıca son zamanlarda akma ile ilgili şikayetler var MX-4 te.

Konu başında neden MX-4 önermiş herkes? Pump-out yapan ve abartılmış başarısız bir termal macundan başka birşey değil.

Diyelim MX-4 aldın ve sahte çıktı. Ne yapacaksın? İade alacaklarını hiç sanmıyorum. Ayrıca son zamanlarda akma ile ilgili şikayetler var MX-4 te.
Satıcı ya da gönderici olmasa dahi Amazon'un iade kabul etmeyeceği ihtimalini aklıma bile getiremiyorum, üzgünüm. Amazon'dan Teknobiyotik satıcılı daha yeni aldım ve Arctic'in sitesi doğruluyor. Aa, ama dur, o da sahte olabilir(?) siz fanboy'luğa devam edin gençler. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı