Ayarları çok yüksekte tutacaksınız ya da 14600K gibi bir işlemci alacaksınız.
Son düzenleme:
Farklı oynadığın oyun var mı? İkisi de sorunlu diye biliyorum.
Peki oyunlarda işlemci kullanımı % kaçlarda?
Ayarlar çok yüksekte tutacaksınız ya da 14600k gibi bir işlemci alacaksınız.
Cyberpunk Mafia 1 remake FPS oyunlarında da CS ve Valorant'ta nadiren de olsa drop yaşıyorum.
Hocam işlemci kullanımı 40 60 arası değişiyor.
Testlere vs baktığım zaman 12400F ile canavar gibi çalışıyor bende neden böyle bir problem oluşturdu onu pek anlayamadım tek çözüm yolu da işlemci değiştirmekse yapacak herhangi bir şey yok gibi duruyor.
Belirli oyunlarda FPS düşmesi muhabbeti var mı? İşlemci kullanımı kaç? Hangi ayarlarda oynuyorsun?
2K'da bir miktar boşluk olsa da rahat beslemesi lazım. Oyun içi değerlerin nasıl? Sıcaklık, MHz, RAM kullanımı.
OC yapmayı denedin mi?Hocam en yükseği de denedim en düşüğü de işlemci 40 ila 60 arası değişiyor ekran kartım da 90+ üzerine çıkıp bir anda 60+lara kadar düşebiliyor.
Ekran kartı sıcaklığımı Max 72 gördüm diğer değerleri bilmiyorum açıkçası. Detaylı bir şekilde paylaşabileceğim bir program vs varsa paylaşabilirim.
Ekran kartı sıcaklığımı Max 72 gördüm diğer değerleri bilmiyorum açıkçası. Detaylı bir şekilde paylaşabileceğim bir program vs varsa paylaşabilirim.
OC yapmayı denedin mi?
Nasıl yapıldığını bilmediğimden ötürü hiç bakmadım işin açıkçası hocam ekstra olarak monitörüm Max olarak 2K'yı desteklediği hal de oyunlarda 4K olarak gözüküyor.
Nasıl yapıldığını bilmediğimden ötürü hiç bakmadım işin açıkçası hocam ekstra olarak monitörüm Max olarak 2K'yı desteklediği hal de oyunlarda 4K olarak gözüküyor.
Öyle olsa dahi gerçek bir 4K hissiyatı olacağını sanmıyorum overlock anakartın desteklediği sürece yapılan bir BIOS ayarı açmak için rehberler mevcut.
Öyle olsa dahi gerçek bir 4K hissiyatı olacağını sanmıyorum overlock anakartın desteklediği sürece yapılan bir BIOS ayarı açmak için rehberler mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.