125 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
125.000

edsar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 125 bin bütçem var 2K Ultra da yüksek FPS alabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Tercihen 5080'li. Ekipmanlarım var. Sadece monitörüm yok. Monitör önerisi yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 125 bin bütçem var 2K Ultra da yüksek FPS alabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Tercihen 5080'li. Ekipmanlarım var. Sadece monitörüm yok. Monitör önerisi yaparsanız sevinirim.
Full beyaz mı full siyah mı ?

Monitör net bunu al. En iyi 2k 240hz oled. Kendim kullanıyorum çok başarılı. Bütçeye dahil mi bi de ? Dahilse sıkıntı yok gene gerçi 5080li rahat toplanır.

Full beyaz mı full siyah mı?

Monitör net bunu al. En iyi 2K 240Hz OLED. Kendim kullanıyorum çok başarılı. Bütçeye dahil mi bir de? Dahilse sıkıntı yok gene gerçi 5080'li rahat toplanır.

Renk önemli değil sadece uzun süre gidecek bir şey istiyorum 5 yıl kullanılabilecek.

Monitör bütçeye dahil mi?

Hayır.

Renk önemli değil sadece uzun süre gidecek bir şey istiyorum 5 yıl kullanılabilecek.

Hayır.
5 yıl kullanırsın çok rahat. Ve sadece renk değil ki. Oledler en düşük tepkime sürelerine ve en iyi hz oranına sahip.

5 yıl kullanırsın çok rahat. Ve sadece renk değil ki. OLED'ler en düşük tepkime sürelerine ve en iyi Hz oranına sahip.

Monitör elimde idarelim var 1440 p onu kullanacağım sonra monitör değiştireceğim şimdi sadece kasa bakıyorum.

Monitör elimde idarelim var 1440 p onu kullanacağım sonra monitör değiştireceğim şimdi sadece kasa bakıyorum.

Görüntü de önemli değil sadece performans bakımından en iyisi.

CPU: 9800x3D.
GPU: Galax 5080.
Anakart: Mdı X670E Gaming Plus Wi-Fi
RAM: Corsair Vengeance 2x16 32 GB 6000MHz CL28.
SSD: Samsung 990 Pro 1TB.
Sıvı soğutma: DeepCool mystıque 360mm.
PSU: FSP vita GM 1000W.
Kasa: NZXT H9 Flow.

125.5k

Galax iyi marka mı eğer sorun çıkarsa garanti veya servis hizmetleri iyi mi?

Plait iyi marka mı ekran kartında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı