125 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
125.000
Yok sıkıntı yok teşekkür ederim.

Sistemde her parça en üst seviyede. Hiçbir şeyden kısma yapmadım. Hiçbir sıkıntı çıkamaz. Ayrıca estetiğe de dikkkat ettim. Çok şık siyah bir sistem olacak. Dilerseniz kasanın arkasına 1 tane fan taksbilirsiniz. Bende de bu kasadan var. Ben aldım ama sıcaklıklar aynı kaldı. Estetik olarak iyi ama. Sıcaklık olarak da kasanın airflowu çok iyi. Sistemim size attığımla çok benzer. Sadece tüm parçalar beyaz ve 7800XT ekran kartı kullanıyorum. Bir de anakart X870. isterseniz fotoğraf atabilirim.

Ahahah beğenmedim işaretini niye bıraktınız? 125k bütçeye X670 koyan ben değilim. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi bütçe içinde kal dostum, ikincisi X670 değil X670E. 1200W'a bu sistemde ihtiyaç yok ayrıca VİTA GM yanında Cratos düşük model. Anakart dışında benden iyi koyduğun parça yok, hem de bütçe aşıyorsun. Ayrıca kullanıcı X670E ile X870e chipsetleri arasında oyun kullanıcısı için bir fark yok. Kullanılmayacak USB'lere +6k vermeye gerek yok.

Birincisi bütçe içinde kal dostum, ikincisi X670 değil X670E. 1200W'a bu sistemde ihtiyaç yok ayrıca vita GM yanında cratos düşük model. Anakart dışında benden iyi koyduğun parça yok, hem de bütçe aşıyorsun. Ayrıca kullanıcı X670E ile X870e chipsetleri arasında oyun kullanıcısı için bir fark yok. Kullanılmayacak USB'lere +6k vermeye gerek yok.

Tamam hocam anakartı X870 Aorus Elite yaparım ve işlemciyi tray yaparım oldu sana düz 125k. SSD 2TB SSD, işlemci soğutucusu daha iyi, anakart daha iyi. 1200WATTa gerek yok ama bu Power hem ucuz hem de çok kaliteli, sizin powera göre de düşük falan kalmıyor ikisi de inanılmaz iyi Power.

Tamam hocam anakartı X870 Aorus Elite yaparım ve işlemciyi tray yaparım oldu sana düz 125k. SSD 2TB SSD, işlemci soğutucusu daha iyi, anakart daha iyi. 1200WATTa gerek yok ama bu Power hem ucuz hem de çok kaliteli, sizin powera göre de düşük falan kalmıyor ikisi de inanılmaz iyi Power.
X870'in X670E'den kaliteli chipset olduğunu nerden çıkardın? Samsung 990 PRO daha kaliteli SSD x670e'de 4 tane M2 yuvası var. 1TB yetmiyorsa bütçe rahatlayınca 1 tane daha alır koyar yanına. 2TB o kadar elzem bir şey değil. Cratos daha düşük kalıyor VİTA GM yanında.

X870'in X670E'den kaliteli chipset olduğunu nereden çıkardın? Samsung 990 Pro daha kaliteli SSD X670E'de 4 tane M.2 yuvası var. 1TB yetmiyorsa bütçe rahatlayınca 1 tane daha alır koyar yanına. 2TB o kadar elzem bir şey değil. Cratos daha düşük kalıyor vita GM yanında.

X870e de koyabilirim bu arada şimdi fark ettim. Sırf Samsung'un adı var diye iyi diyorsunuz. Exceria Pro vadettiği tüm değerleri sağlıyor ve inanılmaz hızlı bir SSD. İncelemelerini izleyebilirsiniz. Samsung kötü demiyorum ama bu fiyata 2TB alınabiliyor ve iyi de bir SSD, DRAM'i de var. Ayrıca fdp vita GM Power rajintekten daha kötü. Gidin karşılaştırmalara bakın tierliste de bakın :)

X870e de koyabilirim bu arada şimdi fark ettim. Sırf Samsung'un adı var diye iyi diyorsunuz. Exceria Pro vadettiği tüm değerleri sağlıyor ve inanılmaz hızlı bir SSD. İncelemelerini izleyebilirsiniz. Samsung kötü demiyorum ama bu fiyata 2TB alınabiliyor ve iyi de bir SSD, DRAM'i de var. Ayrıca fdp vita GM Power rajintekten daha kötü. Gidin karşılaştırmalara bakın tierliste de bakın :)
Her forumda Vita GM öneriliyor. Bizim forumumuzda bile Andar Han hocamız konularda Vita GM önermiş Cratos yerine. Cratos kötü değil, ama Vita GM'den iyi değil.

Ayrıca yine söylüyorum. X670E ile X870E arasında kullanılmayan bir kaç vrm ve USB dışında fark yok. X870E'ye takılmayın bu kadar.

Her forumda vita GM öneriliyor. Bizim forumumuzda bile andar han hocamız konularda vita GM önermiş cratos yerine. Cratos kötü değil, ama vita GM'den iyi değil.

Ayrıca yine söylüyorum. X670E ile X870e arasında kullanılmayan birkaç VRM ve USB dışında fark yok. X870E'ye takılmayın bu kadar.

Bütçe içinde alabiliyorsan niye X670E alasın ki X870e yerine. Saçma olan o. Yoksa X670E kötü değil ki zaten. Bir de Power hakkında söyliyeceğim son şey şu, ikisi de mükemmel Power, rajintekl 1200 watt ve 1400TL daha ucuz. İleride belki ihtiyacı olur fazla watta bilemeyiz. Tierlistde aynı şekilde cratos üst tierda. Şahsen ben FPS almazdım bunları göz önünde bulundurduğumuzda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı