125 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
125.000
Power denk, kasa daha kötü, RAM aynı ama daha pahalı, sıvı soğutma daha kötü, SSD aynı.

Power denk değil Enermax daha iyi, kasa daha kötü değil, RAM konusunda haklısınız, SSD aynı değil Samsung daha iyi bir model.

Power denk değil ENERMAX daha iyi, kasa daha kötü değil, RAM konusunda haklısınız, SSD aynı değil Samsung daha iyi bir model.

Nasıl daha iyi söyler misiniz Power? Lian Li airflowu daha iyi. Samsung'un da bana hayatını %5ten daha fazla etkileyecek şekilde daha iyi olduğunu bana söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl daha iyi söyler misiniz Power? Lian Li airflowu daha iyi. Samsung'un da bana hayatını %5ten daha fazla etkileyecek şekilde daha iyi olduğunu bana söyleyebilir misiniz?

Kioxia SSD'ler ısınıyor, Samsung'un DRAM olarak daha hızlı ve genel olarak daha iyi. PSU'nun neden daha iyi olduğunu PSU ustası @yusuf7878 e sorabilirsiniz.

Kioxia SSD'ler ısınıyor, Samsung'un DRAM olarak daha hızlı ve genel olarak daha iyi. PSU'nun neden daha iyi olduğunu PSU ustası @yusuf7878 e sorabilirsiniz.

Eşek kadar soğutucu bloğu boşuna var anakartta haklısınız. 2 aydır Exceria Pro kullanıyorum yağ gibi, ısınmıyor da.

Son hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…