125 CC A1 ehliyet scooter önerisi

Meteed

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar A1 ehliyet aldım ve motor seçmekte zorlanıyorum. Dikkatimi çeken motorlar oldu; başta Honda PCX 125 ve Arora Max-t 125 modelleri var Arora Max-t PCX'den ucuz ama ABS sistemi yok, PCX'te ise arka fren kaliper, ve kalipere göre çok pahalı bir motor. 2. el bakıyorum scooter ve 125 CC şartı ile sizin bildiğiniz iyi bir motor var ise önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar A1 ehliyet aldım ve motor seçmekte zorlanıyorum. Dikkatimi çeken motorlar oldu; başta Honda PCX 125 ve Arora Max-t 125 modelleri var Arora Max-t PCX'den ucuz ama ABS sistemi yok, PCX'te ise arka fren kaliper, ve kalipere göre çok pahalı bir motor. 2. el bakıyorum scooter ve 125 CC şartı ile sizin bildiğiniz iyi bir motor var ise önerebilir misiniz?

PCX iyidir.

Uygun fiyatlı bir motor istiyorsanız Honda'nın dio modeli var ama başta belirtiyim 125CC değil 109CC diye biliyorum şu an kampanyada 35 bin TL peşin geri kalanı 12 ay taksit yapıyor taksidi tam hesaplamadım ama aylık 8-9 bin TL denk geliyor sanırsam bence mantıklı Çin malı motorlalara bakma derim bende Arora cappucino 125 var çok masrafı oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı