Zorlanmazsın. Hangi şehirdesin?
Dostlar 16'ya girdim. Kullanmam için motor almayı düşünüyoruz. 9-10 senedir bisiklet kullanıyorum. Herhangi bir motor geçmişim olmadı. TVS Raider 125 ile başlasam zorlanır mıyım?
Drift L ile TVS Raider'ın blokları aynı hacme sahip zaten. İkisi de 125CC. Bir şey fark etmeyecek zaten.Daha önce hiç kullanmadıysa Drift L veya scooter vb. ile başlasa daha mantıklı değil mi?
Drift L ile TVS Raider'ın blokları aynı hacme sahip zaten. İkisi de 125CC. Bir şey fark etmeyecek zaten.
Scooter ile de başlanabilir. Onda da bir şey fark etmez eğitim de alırsa. Hangi şehirde olduğunu bu yüzden sordum.
Tekirdağ, Çorludayım hocam.Drift L ile TVS Raider'ın blokları aynı hacme sahip zaten. İkisi de 125CC. Bir şey fark etmeyecek zaten.
Scooter ile de başlanabilir. Onda da bir şey fark etmez eğitim de alırsa. Hangi şehirde olduğunu bu yüzden sordum.
İkisi de aynı hacimde, aynısının laciverti motorlar. Bir şey fark etmez. Scooter olayı ise tamamen farklı. Trafik bilgisi olmayan ve motora başlayanların trafiğe alışırken debriyaj, vites ve stop ettirme gibi trafikte zorlayacak etmenleri aradan çıkarması ve sadece trafiğe odaklanıp, motorun trafikteki yerini öğrenmesi amacıyla tavsiye edilir. Daha sonrasında vitesli motora alışmak daha kolay olur.Daha önce hiç kullanmadıysa Drift L veya scooter vb. ile başlasa daha mantıklı değil mi?
İkisi de aynı hacimde, aynısının laciverti motorlar. Bir şey fark etmez. Scooter olayı ise tamamen farklı. Trafik bilgisi olmayan ve motora başlayanların trafiğe alışırken debriyaj, vites ve stop ettirme gibi trafikte zorlayacak etmenleri aradan çıkarması ve sadece trafiğe odaklanıp, motorun trafikteki yerini öğrenmesi amacıyla tavsiye edilir. Daha sonrasında vitesli motora alışmak daha kolay olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.