125 CC motor nasıldır?

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar Motor piyasasına ve sistemine hakim değilim. Galericide bir aralar çalışırdım arabalardan daha çok anlarım ama duyduğum bir habere göre artık B ehliyeti alanlar da motorsiklet 125CC'ye kadar kullanabilecekmiş. Acaba Alınır mı arabaya alternatif olarak? Şahsen Sahile gidip gelmelik (35-40 km) Günlük kullanım için düşünüyorum. Hızla falan pek aram yok. Uzun mesafede nasıl performans verir 125CC dediklerimi yapabilir mi?

Ben fitnessla uğraşıyorum biraz ağırım 95-100 kg arası. Ben+1 kişi vs yada yükle falan zorlar mı uzun mesafede. Yakmaması çok iyi ama : )

Motorun yanına bir şey koyuyorlar adını unuttum bizim motorda da var büyük alırsan içine her şey sığıyor eşyalarınızda rahatlıkla taşıyacaktır.
Yok hocam saklama alanı değil sorun. Tartıp tartmaması. Mesela Şöyle bir mesafe çok mu kastırır 125CC'yi?
1692354529523.png

Yok hocam saklama alanı değil sorun. Tartıp tartmaması. Mesela Şöyle bir mesafe çok mu kastırır 125CC'yi?Eki Görüntüle 1907440
Su soğutmalı alırsanız motor yorulmaz. 80 CC Scooter kullanıyorum arada 45-50 Km yol yapıyorum. Benim motorum hava soğutmalı o bile çoğu zaman yorulmuyor düz yolsa zaten daha da rahat götürür. Ehliyet işi ise belli değil sözde kalabilir o olay.

Su soğutmalı alırsanız motor yorulmaz. 80 CC Scooter kullanıyorum arada 45-50 Km yol yapıyorum. Benim motorum hava soğutmalı o bile çoğu zaman yorulmuyor düz yolsa zaten daha da rahat götürür. Ehliyet işi ise belli değil sözde kalabilir o olay.
Fiyat ne kadar fark ediyor tahimini. Dediklerime uygun bir motor önerebilir misiniz?

Araba ehliyeti ile 125 CC motor sürebilme mevzusu sadece sözde kaldı. Geçenlerde birisi bu sebepten dolayı ceza yemiş, haberiniz olsun.
O iş büyük ihtimalle bu sene yılbaşı kesin gibi.

Fiyat ne kadar fark ediyor tahimini. Dediklerime uygun bir motor önerebilir misiniz?
Bütçe belirtirsen bir kaç tane önerebilirim. Bir de naked veya scooter tarzı mı istiyorsun. Su soğutmalılar biraz daha pahalı hava soğutmalılara göre. Ama galiba sıfırları 60.000'den falan başlıyor yinede araştırmak lazım hangi tarz istediğine göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı