Merhaba, 125 CC motor alacağım, Drift L 125 düşünmüştüm ama söylenenlere göre fiyatı ve görünüşü güzel olsa da kronik problemleri çokmuş. Yakın fiyatlarda kronik problemi olmayan sağlam bir 125 CC motor önerebilir misiniz?
Bütçe nedir?
Hani zorlarım biraz 130 140'a falan cikarim normalde Drift L icin 90 100 arası düşünüyordum ama baska motorlar icin üstüne çıkabilirim.
Voge R125, SYM nhx 125, TVS Raider 125.
İlk iki motoru 127-130 arasına bulursunuz, TVS ise 100-110.
İlk iki motorun da ön arka ABS disk olarak geliyor diye biliyorum, TVS'nin arkasında disk yok. Mümkün olduğu sürece ilk ikisini tercih etmeye bakın, 2. el kısmında satarken zorlayabilir ama onun dışında performansı bol ve sağlam makinelere binmiş olursunuz.
Bana sorarsan kendi tercihim olarak SYM nhx 125 > voge R125 > TVS Raider 125 olurdu.
Sağ olasın hocam![]()
ABS'siz motor alınmasını Türkiye şartlarında önermiyorum. Arkadaşın ilk motoru mu değil mi bilmiyorum ama yine de ABS'siz motor alınmamalı.125'lik bir motora 130 140bin lira para vermeye gerek yok o fiyatlara 250nk 250sr falan var eğer illa 125'lik alacaksanız temiz bir Drift L'yi 1000km civarında 60000e cok rahat alabilirsiniz ben 1 senedir kullanıyorum driftten gayet memnunum frenleri vs sağlam başıma da bir masraf açmadı 7000KMDIr Raider ile arasında kalırsanız Raider'in arka fren kampana tutmuyor driftin arka fren disk onu göz önünde bulundurun derim.
ABS'siz motor alınmasını Türkiye şartlarında önermiyorum. Arkadaşın ilk motoru mu değil mi bilmiyorum ama yine de ABS'siz motor alınmamalı.
Evet orada haklısınız ben bundan önce de absız motor kullandım 3 4 kere kaza yaptım bir diğer önerim NS200ug veya RS200 olabilir ABS var ve çok sağlam motorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.