125 CC motor önerisi

Boyum 1.79.

Peki ns 125 tarzı önerebileceğiniz motorlar var mı?

Msx bayağı küçük bir motor bana göre. Ehliyet sınavımda kullanmıştım ve vites atarken ayağıma kramplar giriyordu :D (1.86 boy)senin boyunda 180 dersek, sana da küçük gelir diye düşünüyorum. Uzun yolda konfor 0 olur. Ama motora lafım yok güzel motor.
Çin'ya da hint motorları içinde en güvenilir olan bajaj bence. Ns 125 iyidir.
CF 125 nk çıkacak sanırım bu sene ama fiyatı 120 olur diye düşünüyorum. Tasarımı tipi çok iyi ama sistemi ve servisleri kötü diye biliyorum.

@IV.MURAT Bu reis yardımcı olur sana.
Bir 10 bin koyabilirse yeni kasa Activa 125 olabilir, Dio olabilir, biraz tamir işlerinden anlıyor ve ustalar tarafından kazıklanmayacağını düşünüyorsa biraz yüksek kilometreli PCX alınabilir.
SYM Jet14 ve Fiddle alınabilir,
Suzuki Address alnınabilir
Hintlilerde Hero Dash/Duet, Bajaj NS125 alınabilir
Bir de Peugeot Speedfight 4 ve Piaggio Liberty 150 var. Bunalrın servisini bulmak zor ama her usta yapar. Buna rağmen de çok kaliteli motorlardır..
Scooter motorlarda performanslı sürüş istiyorsan CVT yayları ve bagalarla oynayabilirsin, yan yan dönmediğin viraj teker yapmadığın düz yol kalmaz.
*Hiç bahsedilmiyor ama Yamaha BWS125'de olabilir. Benim aklım hep 100'lüğünde olduğu için yazmıyorum ama 125'lik de güzel makine.

Keşke hızı 90'ın üstüne çıksa neden 90 da limitlediklerini bir türlü anlamadım.
Son dişli ile oynayarak çıkartabilirsin, Dio'ların şanzımanı çok kısa oranlı.

Son düzenleme:
Bir 10 bin koyabilirse yeni kasa activa 125 olabilir, diyor olabilir, biraz tamir işlerinden anlıyor ve ustalar tarafından kazıklanmayacağını düşünüyorsa biraz yüksek kilometreli PCX alınabilir.
Sym jet14 ve fiddle alınabilir,
Suzuki address alnınabilir.
Hintlilerde Hero Dash/Duet, bajaj NS125 alınabilir.
Bir de Peugeot speedfight 4 ve piaggio liberty 150 var. Bunalrın servisini bulmak zor ama her usta yapar. Buna rağmen de çok kaliteli motorlardır.
Scooter motorlarda performanslı sürüş istiyorsan CVT yayları ve bagalarla oynayabilirsin, yan yan dönmediğin viraj teker yapmadığın düz yol kalmaz.
*Hiç bahsedilmiyor ama Yamaha bws125'te olabilir. Benim aklım hep 100'lüğünde olduğu için yazmıyorum ama 125'lik de güzel makine.

Son dişli ile oynayarak çıkartabilirsin, Diyor'ların şanzımanı çok kısa oranlı.

O olayı ve hava filtresinin zor değiştirilebilir olması dışında o bütçede ki en F/P motor Hero'yu kullananlar pek rahat olmadığını ve kullanırken fazla titrediklerini söylüyorlar o yüzden Hero'yu elemiştim ama bu hız olayı canımı sıktı.

O olayı ve hava filtresinin zor değiştirilebilir olması dışında o bütçede ki en F/P motor Hero'yu kullananlar pek rahat olmadığını ve kullanırken fazla titrediklerini söylüyorlar o yüzden Hero'yu elemiştim ama bu hız olayı canımı sıktı.
Hero'nun konforu comutter scootera göre rahatsız edici değil ki; gider Nmax'le kıyaslarsa tabiki de "titiryor" der ama rahatsız edecek seviyeye ulaştığını hiç hissetmedim. Üstelik benim kullandıklarım kurye motoruydu.
Bu arada 90 kilometreden yüksek süreti stabil gidecek scooter bu paraya zor. Motosiklerde de bundan yüksek süreti zorlanarak yapıyor. Uzun yolda da 90 km/sa gayet yeterli.

Hero'nun konforu comutter scootera göre rahatsız edici değil ki; gider NMAX'le kıyaslarsa tabii ki de "titiryor" der ama rahatsız edecek seviyeye ulaştığını hiç hissetmedim. Üstelik benim kullandıklarım kurye motoruydu.
Bu arada 90 kilometreden yüksek süreti stabil gidecek scooter bu paraya zor. Motosiklerde de bundan yüksek süreti zorlanarak yapıyor. Uzun yolda da 90 km/sa gayet yeterli.

Burada bahsetmişler mesela.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada bahsetmişler mesela.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu incelemede işin dibini sıyırıyorlar da o yüzden bahsediyorlar; evet, titreşim var ama rahatsız ediyor mu? Takili de hayır. Benim şu anki motorum da titriyor, hem de çok titriyor ama yatay blok olduğu için hissedilmiyor, sadece karoser titriyor.

Msx bayağı küçük bir motor bana göre. Ehliyet sınavımda kullanmıştım ve vites atarken ayağıma kramplar giriyordu :D (1.86 boy)senin boyunda 180 dersek, sana da küçük gelir diye düşünüyorum. Uzun yolda konfor 0 olur. Ama motora lafım yok güzel motor.
Çin'ya da hint motorları içinde en güvenilir olan bajaj bence. Ns 125 iyidir.
CF 125 nk çıkacak sanırım bu sene ama fiyatı 120 olur diye düşünüyorum. Tasarımı tipi çok iyi ama sistemi ve servisleri kötü diye biliyorum.
Benelli ve Pulsardan hangisini seçerdiniz? Benelli bana küçük geldi hem pulsarın modeli daha iyi. Yine pulsar taraftarıyım fakat benelli hakkındada sorayım dedim.

Benelli ve Pulsar'dan hangisini seçerdiniz? Benelli bana küçük geldi hem Pulsar'ın modeli daha iyi. Yine Pulsar taraftarıyım fakat Benelli hakkındada sorayım dedim.

Benelli 125s ile turlamıştım biraz. Pulsar daha güvenilir hissiyatı veriyor ve servisleri güzel.(Benelli 125s in boyu da küçük.)
Benim kendi fikrime göre bu tarz 2. 3. plandaki markaların (bajaj, Benelli, CFMOTO vb.)
Aralarında en sağlıklısı Pulsar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı