125 CC scooter önerisi

Burarak

Picopat
Daha fazla  
16 yaşıma girdim, ilk defa motor kullanacağım. Şehir içi kullanımı kolay, dayanaklı, düşürdüğümde beni masraf bakımından üzmeyecek bir scooter arıyorum. İkinci el veya sıfır fark etmez ama satarken fazla değer kaybetmeyecek bir şey istiyorum.

Bak güzel kardeşim adam diyorki düşürdüğümde masraf çıkarmayacak diyor hemen atlıyorsunuz "PCX PCX PCX!!!!"

Motorsiklet yatırım aracı mı ki satarken değer kazansın veya kaybetsin? Hangi motoru sıfır alırsan al ikinci elde satarken sıfır fiyatına bırak yakını yarısına bile çoğu zaman satamıyorsun piyasa zaten ölü. İkinci el alıp ikinci el satmak varken sıfıra bir dünya para yatırıp alacağın ikinci el fiyatına satmanın anlamı yok. Dash 125'e bak.

Bak güzel kardeşim adam diyorki düşürdüğümde masraf çıkarmayacak diyor hemen atlıyorsunuz "PCX PCX PCX!!!!"

Motorsiklet yatırım aracı mı ki satarken değer kazansın veya kaybetsin? Hangi motoru sıfır alırsan al ikinci elde satarken sıfır fiyatına bırak yakını yarısına bile çoğu zaman satamıyorsun piyasa zaten ölü. İkinci el alıp ikinci el satmak varken sıfıra bir dünya para yatırıp alacağın ikinci el fiyatına satmanın anlamı yok. Dash 125'e bak.
Japon motor için daha dayanıklı diyorlar
2. Elde 70 80 bin tlye temiz dio var 50 60 bine de spacy var

Dioların hepsi kurye çıkması. Spacy de aynı şekilde. Bütçe belirtmiyorsun ki
Hero dash 125 modelini baya beğendim, temizleri 60 bin civarı, sağlam bir motor olduğu söyleniyor şeklini beğendim sanırım onu alacağım, sıfırı 90 bin tl gerek yok diye düşünüyorum, ayrıca bu scooter için ne kadar sağlam bir ekipman gerekir ekipman fiyatları çok pahalı çünkü xd

Hero dash 125 modelini baya beğendim, temizleri 60 bin civarı, sağlam bir motor olduğu söyleniyor şeklini beğendim sanırım onu alacağım, sıfırı 90 bin tl gerek yok diye düşünüyorum, ayrıca bu scooter için ne kadar sağlam bir ekipman gerekir ekipman fiyatları çok pahalı çünkü xd
Hintliler sorun çıkarmaz.
Hero/Tvs..

Ekipman olarak;
Kask: Ls2 yada mt helmets.
Mont: Prohell
Eldiven vb 4riders..

Sorun çıkarıyorlar çıkarmaz diye bir şey yok. Yine de çinden daha iyiler.
Kendim Tvs Jüpiter 110 kullanıyorum.
Daha önce Hero Dash 125 kullandım.

Zamanında bakımları yapılırsa kolay kolay sorun çıkarmaz..
500km-1000km-3000km-5000km-7000km-9000km ve 10.000km genel bakımı yaptırdım.
Kayış kontrolü+ varyator temizliği+debriyaj kontrolü yapıldı..

12.000km bakımı yapıldı şuan 13.500km.
14-16-18-20.000km diye gideceğim.
Yağ değişimi fren ayarı filan...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı