Scooter düşünüyor musunuz?
Biraz daha biriktirip 0 al dostum. 125CC kullanıcıları çok genç olduğundan motoru hırpalıyorlar veya rodajını iyi yapmyırlar.
125CC kategorisinde 2. el tamamen kumar.
Biraz daha biriktirip 0 bir şeyler dene bence dostum <3
Bu nasıl mantık hocam? Zaten motoru alırken bunu da değerlendirirsiniz herhalde 125CC bir bloğa ne kadar zarar verebilirsinki japonsa.
125 CC fiyatı pahalı olmayan yakışıklı bir motor önerir misiniz?
Benim kendi kullandığım TVS Raider 125 motoru öncelikle öneririm. Yaklaşık 4000 Km'de ikinci el olarak aldım şu an kendisi 13.000 Km'ye geldi çok şükür beni bir kez yolda bırakmadı yağını değiştirdim zincirini yağladım ve yoluma devam ettim 13.000 Km'ye kadar sadece buji ve arka balatayı değiştirdim. Eğer motora düzgün bakarsan seni üzmeyecek bir motor olduğuna emin olabilirsin.
Dostum motorcuyum ve anlayabiliyorum, amacım her şeyi yadırgamak değil ama emin olabilirsin, isterse dünyanın en kral motor bloğu olsun kötü ve hor kullanan ergenler bütün motorları yokeder.
125CC çok riskli segment bütçesi olmayan tabii ki 2. ele bakmak zorunda ama çıkarabiliyorsa tavsiyem 125CC de sıfır almak.
Önceden kullandım hayır hocam.
Arkadaşlar sıfır Drift L buldum 69 bin TL'ye bir de 60 bin TL'ye 6000 km TVS Raider buldum ne yapayım.
Önceden kullandım hayır hocam.
Arkadaşlar sıfır Drift L buldum 69 bin TL'ye bir de 60 bin TL'ye 6000 km TVS Raider buldum ne yapayım.
Bilemiyorum ilk motor olarak 0 almak pek mantıklı gelmiyor hocam tanıdıktan ya da güvenilir bir yetişkinden 2. el bakılmalı bence ama 0'da düşünülebilir tabii.
Bence drift alma pek göze hitap etmiyor o bütçede TVS bakılabilir drift kadar dandik değil götürür seni düzgün kullanırsan.
srk125r nasıl kronik değil dostımSRK 125R 120k civarına bulursun. Herhangi bir kroniği yok.
2022 kasa drift l alabilirsin beyaz alırsan daha iyi olur beyazlarda bazen kesici olmuyor. bütcen artarsa tvs raider alabilirsin düşük fiyat aralıgındaki en iyi motor blogu ve en torklusu tvs raider125 CC fiyatı pahalı olmayan yakışıklı bir motor önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.