125 TL'ye GTX 1050Tİ almak

Sizin konunuz üzerine bu siteyi biraz araştırdım. Çok fazla şikayet var aslında. İlk olarak parayı almalarına rağmen ürünü vermiyorlarmış. Üstelik para iadesi de yapmıyorlarmış. Diğer şikayet ise orada satılan ürün yerine başka ürün gelmesi veya sahte ürün yollanması. Sanırsam size GTX 1050 Ti diye başka bir kart yolladılar.
Biraz daha araştırdım ve verilen özelliklerin GT 240 ile çok benzediğini fark ettim.
Ben ekran kartından pek fazla anlamam. Fakat denildiği gibiyse size GTX 1050 Ti yerine GT 240 yollamış olabilirler.

Çöpten bulduğum bir ekran kartını ''GTX 1050 Ti'' olarak yollayabilirim mesela. Çünkü bir güvence yok, size gidip 1050Ti fotoğrafı yollarım. Çöpten bulduğumu da direk kargoya. Para elden gittikten sonra ise...

Beyler dediğiniz gibi başka kart yollamışlar orda seçeneklerden seçmemişim gtx 650 ti çıktı oda iyidir neyse.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı