1250 TL civarlarında Wireless mouse önerisi

Bütçe
Max 1500

Egemwn

Centipat
Daha fazla  
3000TL'm var, klavye, mouse ve mouse pad almak istiyorum. (mouse pad çok önemli değil param yeterse.) 1250TL civarlarında Wireless mouse önerisi. Pençe şeklinde tutuyorum. Pek fazla Online oyun oynamıyorum genellikle hikaye tarzı oyunlar oynuyorum. (ileride belki oyun zevkim değişebilir bilmiyorum.) Tutuşu rahat olsun, pili uzun gitsin, ergonomik ve ekonomik olsun yeter.

(Aklımda Attack Shark X3 vardı Mcu'su kötü diyorlar, onunla ilgili fikriniz varsa belirtebilirsiniz.)

(Klavye önerisi için farklı konu açacağım.)

(Şarjlı olursa süper olur.)

(Kesinlikle beyaz olmalı.)

3000TL'm var, klavye mouse ve mouse pad almak istiyorum. (mouse pad çok önemli değil param yeterse.) 1250TL civarlarında Wireless mouse önerisi. Pençe şeklinde tutuyorum. Pek fazla Online oyun oynamıyorum genellikle hikaye tarzı oyunlar oynuyorum. (ileride belki oyun zevkim değişebilir bilmiyorum.) Tutuşu rahat olsun, pili uzun gitsin, ergonomik ve ekonomik olsun yeter.

(Aklımda Attack Shark X3 vardı Mcu'su kötü diyorlar, onunla ilgili fikriniz varsa belirtebilirsiniz.)

(Klavye önerisi için farklı konu açacağım.)

(Şarjlı olursa süper olur.)

Kendim SS Prime mini Wireless kullanıyorum 1 senedir tavsiye ederim size de.

Link atar mısınız göremedim de. 1299TL ise attığım r1'i boş verin.

Yani urunde bir problem kronik olarak yok, sorun cikarsa evet biraz ugrasirsiniz ama bence deger. Mouse elinize sikintisiz gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı