1250 TL Ekran Kartı Önerisi

Bir de Xeon x3440 işlemcimi daha satın almadım internette araştırıyorum lakin bulamadım.Nerden temin edebilirim ?
Ben 950 TL ye aldım 2.elden GET ile 2 günde test etme imkanınız oluyor.
Cahilliğim için kusura bakmayın , GET ne tam olarak ? Bir de nereden aldınız 2.el olarak ?

Bir de Xeon x3440 işlemcimi daha satın almadım internette araştırıyorum lakin bulamadım.Nerden temin edebilirim ?

Cahilliğim için kusura bakmayın , GET ne tam olarak ? Bir de nereden aldınız 2.el olarak ?
Hocam sahibinden.com da GET sistemi var yani şöyle sen parasını peşin ödüyorsun kartın fakat satıcıya gitmiyor sahibinden.com da kalıyor paran. Satıcı kartı sana gönderiyor sen test ediyorsun 2 gün süren var süren bitince sahibinden.com a girerek satışı onaylıyorsun ve para satıcıya aktarılıyor.

i3 8100 anca yetiyor RX 580'e dikkat edin işlemci seçiminde.

Teşekkürler açıklamanız için.
İşlemci konusunda ; videoları var o.c ile 2080ti 'ı besleyebiliyor küçük darboğazlar ile.
Lakin 1156P anakart ve X3440'ı Türkiye'de bulamadım AliExpress'den almak pek istemiyorum güvenemiyorum açıkçası.

Katılmıyorum. Çoğu oyunda %20 fark var. Bak
x3440 ı türkiyede hiç bir yerde yok aliexpress den almak şart bende alıcam yakın zamanda x3440

Katılmıyorum. Çoğu oyunda %20 fark var. Bak

x3440 ı türkiyede hiç bir yerde yok aliexpress den almak şart bende alıcam yakın zamanda x3440
Hocam attığınız ekran kartı farklı sanırsam birisi MSI diğeri founders edition pek emin değilim ama .

Hocam ben i3 8100 ve RX 580 ile BF 1 de Ultrada darboğaz yaşıyorum fakat Resolution Scale i arttırınca darboğaz olmuyor. 1080p de darboğaz olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…