1250 TL Ekran Kartı Önerisi

Hocam attığınız ekran kartı farklı sanırsam birisi MSI diğeri founders edition pek emin değilim ama .
Hocam o arkadaşın attığı site güvenilir bir site değil. Direk youtube üzerinden oyun içi testlere bakabilirsiniz.
Hocam isterseniz videonun linkini atayım inceleyin.
X3440 ın gücünü tam olarak bilmiyorum i3 8100 den güçlü bir işlemciyse darboğaz yapmaz. 2080ti ile darboğaz yapmamasının sebebi 4K da oynadıkları için olabilir.

Hocam o arkadaşın attığı site güvenilir bir site değil. Direk youtube üzerinden oyun içi testlere bakabilirsiniz.

X3440 ın gücünü tam olarak bilmiyorum i3 8100 den güçlü bir işlemciyse darboğaz yapmaz. 2080ti ile darboğaz yapmamasının sebebi 4K da oynadıkları için olabilir.
4K da değildi 1080p çözünürlüktü ve sanırsam iyi bir o.c ile gücü İ5 7600 e denk oluyormuş.
Bu arada videonun linki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 570 öneririm.
RX 580 ve RX570 arasında kaldım.Ekran kartını hallederim lakin işlemci ve anakartta sıkıntı çekiyorum.
Edit:Asboard H55 Ddr3 Matx Audıo-vga-lan 1156p - n11.com şöyle bir anakart buldum işime yarar mı sizce o.clayabilir miyim ?

Son düzenleme:
4K da değildi 1080p çözünürlüktü ve sanırsam iyi bir o.c ile gücü İ57600 e denk oluyormuş.
Bu arada videonun linki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RX 580 ve RX570 arasında kaldım.Ekran kartını hallederim lakin işlemci ve anakartta sıkıntı çekiyorum.

Hocam 1080p de oyundan oyuna değişmekle birlikte x3440 ı RX 580' e darboğaz yapar.
4K da değildi 1080p çözünürlüktü ve sanırsam iyi bir o.c ile gücü İ57600 e denk oluyormuş.
Bu arada videonun linki

Edit:Asboard H55 Ddr3 Matx Audıo-vga-lan 1156p - n11.com şöyle bir anakart buldum işime yarar mı sizce o.clayabilir miyim ?

Hocam MP ile Singleplayer bir olmuyor bunuda unutmayın iyice araştırmadan almayın derim sonra başınız ağrır.

Bu arada videonun linki

O işlemciyi kullanmak için 1156 pin Anakarta ihtiyacın var iyi bir O.C yapmak için 150-200 liraya kaliteli soğutucu şart. Bence uğraşma güncel bir sistem olmaz.

O işlemciyi kullanmak için 1156 pin Anakarta ihtiyacın var iyi bir O.C yapmak için 150-200 liraya kaliteli soğutucu şart. Bence uğraşma güncel bir sistem olmaz.
Elimde bir soğutucu var bahsettiğiniz gibi lakin bulamıyorum ve bana şüpheli geliyor büyük ihtimalle başka bir şey düşüneceğim öneriniz var mı ?
Şuan 800-1000tl arası bütçem var anakart ve işlemci için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı