1250 TL Gaming kulaklık önerisi

burak karasoy

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2017
Mesajlar
102
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 3.5 yıl HyperX Cloud II kullandım. Kulaklığımı yenilemek istiyorum. Belirttiğim fiyatlarda daha önce kullanmış ve deneyimlemiş olan ve kullandığı bu fiyat aralığındaki kullaklıklardan öneride bulunucak olan var mı acaba? Bildiğiniz üzere Gaming kulaklıkların çoğu kapalı akustik olarak piyasada var. Fakat açık akustik olanlarda frekans aralığı yüksek oluyor. Ve hem frekans aralığı yüksek hem de kapalı akustik olan bazı modeller var. Araştırmada buldunduğum ve bazıları çok içime sinmese de araştırmak durumunda kaldığım kulaklıklar şunlar. fiyatta biraz daha yukarı çıkabilirim.

-HyperX Cloud Alpha s.
-HyperX revolver s.
-ASUS ROG Delta Core.
-Logitech g Pro X.
-Sennheiser GSP 550.
-Sennheiser GSP 600.
-Sennheiser Zero.
-Corsair Void Pro dolby 7.1 (CA-9011156-EU)
 
Valla FPS oyunları oynuyorum sürekli. Kafam allak bullak oldu 3 gündür. Araştırmaktan bir hal oldum. Yazdıklarımı kullanlar varsa fikirlerini belirtse kullanıcıdan bilgi sahibi olmuş olacağım.
Alpha S iyidir.
Sennheiser'da çok iyi 60 yıllık marka.

G Pro X'de iyi. RİP ve AlpTV onu kullanıyor.
 
Cloud 2'den memnun musun? Düşünüyorum da.

Hiçbir zaman pişman etmez! 3.5 yıl kullandım kardeşime ve kendime almıştım taa wtcn kodu ile gamekstradan tanesi 335 TL'ye gelmişti :D kulak pedlerini yaz kış deri olanı kullandığım için biraz deforme olmuştu garantiside bitmişti diye sattım. Kulaklıktan memnundum yani. Şu an rahat battı hem beynimizi hem cebimizi yakıyoruz :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı