1250 TL PC toplama

Lenos

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir ağabeyim için bilgisayar toplayacağım DDR4 sistem olmasına pek gerek yok kendisinin oynadığı oyunlar.
  • Dota2
  • LoL
  • Knight Online
Sistem önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin durumunuzda 2. el bir DDR2 sistem yanına da GT 1030 daha iyi olacaktır. Video'da ki parçaları en ucuz nerden bulursanız alın. Ekran kartı olarakta GT 1030 alın. Onu da işlemciyle birlikte Çin'den alabilirsiniz. GT 1030 ''Aliexpress''te şuan 270 TL satılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim çok saçma bir sistem önermişsin.Adam hem bütçesini 1250 tl vermiş bide sen apu sisteme gt 1030 ekleyince sistem 2000 tl olmuş. Belki de yapabileceğin en kötü sistem olmuş bende arkadaş 1500 tl yaparsa güzel ddr4 bir sistem yapılabilir

Bide en iyi sistem diyorsun

K.O aktif oynuyorsan AMD işlemci sakın kullanma. İkinci el bak bence o bütçeyle şu sistem işini fazlasıyla görür.
6100 i3 + asus gtx 1050 ti 4 gb ekran kartı - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 498306366
Arkadaşımızın görüşüne kesinlikle katılmıyorum. Arkadaşlarımda ryzen 3 modeli var hepside performanslı bir şekilde kullanıyor.

İstediğin özellikte bilgisayar kur. Knight Online'nin optimizasyon sorunu var üstelik Directx9 kullanmakta. Yani bir oyun için amd den uzak dur denilmesi bana saçma geliyor. AMD Phenom x4 kullanıyorum ve herhangi bir sorun da yaşamıyorum.

Arkadaşımızın görüşüne kesinlikle katılmıyorum. Arkadaşlarımda ryzen 3 modeli var hepside performanslı bir şekilde kullanıyor.

İstediğin özellikte bilgisayar kur. Knight Online'nin optimizasyon sorunu var üstelik Directx9 kullanmakta. Yani bir oyun için amd den uzak dur denilmesi bana saçma geliyor. AMD Phenom x4 kullanıyorum ve herhangi bir sorun da yaşamıyorum.
Arkadaş amd fx serisinden bahsediyor olabilir. Zaten ryzen x e söz yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı