1250 TL PC önerisi

Bütçe
1250
Bakın bu benim minibook'um RAM biraz yetersiz ama office programları için o kadar işe yarıyor ki anlatamam.
Bakın bu benim minibook'um RAM biraz yetersiz ama office programları için o kadar işe yarıyor ki anlatamam.
Vestel v note 1341 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1001610814
Ayrıca Kocaeli büyük şehir belediyesinin öğrencilere dağıttı laptop buna da bakabilirsiniz.

Bu paraya bir şey toplanmaz, toplansa da hayır gelmez.

Şöyle zamanında 850 TL'ye sattığıma benzer 1. nesil i3 Laptop'lar o paraya bulunabiliyorsa onu alabilirsin.

İnternete giriyor, ve 2005'ten çoğu oyunu açabiliyor. Yani iş görebilir.

Hocam arkadaşlara bakmayın. Bu bütçe Letgo'da onlarca ilan var. Kasa monitör dahil. Biraz araştırırsanız bulunduğunuz yerde 4-6 GB RAM'li, 3 ya da 4 nesil Pentium işlemcili GT9800 tarzı ekran kartlı PC'ler bulabilirsiniz. Ben bulunduğum yerden örnekler veriyorum. Tabii bu sistemlerle güncel bir oyun açılmaz ama GTA 5 tarzı oyunlarda 720p de 30-35 FPS verdirecek sistemler bunlar.
Hocam 0 imkansız olduğunu biliyorum sadece 2. elden alacağım zaten.

Hocam arkadaşlara bakmayın. Bu bütçe Letgo'da onlarca ilan var. Kasa monitör dahil. Biraz araştırırsanız bulunduğunuz yerde 4-6 GB RAM'li, 3 ya da 4 nesil Pentium işlemcili GT9800 tarzı ekran kartlı PC'ler bulabilirsiniz. Ben bulunduğum yerden örnekler veriyorum. Tabii bu sistemlerle güncel bir oyun açılmaz ama GTA 5 tarzı oyunlarda 720p de 30-35 FPS verdirecek sistemler bunlar.

Peki size desem 3500TL sistem önerisi neler önerirsiniz.

Dostum 2. nesil İ5 2400 lü 1 gb 256 bit ekran kartlı bir sistem alabilirsin anca paran olduğu zaman ekran kartını değiştirir 1050 ti bile takarsın 500w powerla o işlemci ile 1060 besleyen var.
3500 liraya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı