1250 TL TKL Klavye Önerisi

Xrated

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar,

1250 TL bütçe ile tkl klavye arıyorum. Apex 7 anormal pahalı, Huntsman T.E stok bulamadım. F1-F2 tuşlarını istediğim için %60 klavyelere sıcak bakmıyorum.
Alternatif önerilerinizi bekliyorum.

Öneriniz için teşekkürler, bu modeli de düşünmüştüm fakat yeşil Switch çok sesli ve kullanım olarak hoşuma gitmiyor, Keychron K8 TKL alacağım gibi görünüyor.

Custom klavye bakabilirsin istersen. Dün denk geldim ve insanlar beğenmiş almayı düşünüyorum bir göz gezdir istersen. Ama yurt dışı tabii.
Kendim klavye toplamayı da düşündüm fakat giriş seviyesi bile ürünler yurt dışı olduğu için rakamlar çok yüksek.
Tk8 modelinde BT özelliği var fakat kullanmayacağım bi özellik o yüzden o kadar para verip almaktan vazgeçtim. Firmaya mail attım geri dönüş bekliyorum, eğer C1 modelinde stok yenilenirse muhtemelen onu alacağım.

Keychron da latency değerleri yüksek olduğu için Origins Core aldım bende bugün elime ulaştı. 1019 TL'ye almıştım fakat şu an ek bir indirim de var. Huntsman T. E göre malzeme kalitesi daha iyi ve fiyatı daha uygun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı