Sıfır 1250TL'ye ekran kartı yok piyasada. 600-800TL'ye RX550'ler var ama onu almak yerine 2.ele yönelmenizi tavsiye ederim.
Sistemi yenimi aldınız acaba?
İlk amacım arkadaşın sistemini öğrenmek DDR3 8 GB'li toplama bilgisayar almış anladığım kadarıyla. Turbox veya Izoly olmasından şüphe ediyorum bu yüzden sistemini sordum zaten DDR3 kullandığı için işlemcisinin iyi bir model olmasını beklemiyorum.
İlk amacım arkadaşın sistemini öğrenmek DDR3 8 GB'li toplama bilgisayar almış anladığım kadarıyla. Turbox veya Izoly olmasından şüphe ediyorum bu yüzden sistemini sordum zaten DDR3 kullandığı için işlemcisinin iyi bir model olmasını beklemiyorum.
Görüşüm 1250TL'ye düzgün bir ekran kartı bulman zor çözünürlük düşürüp oynayabilirsin ben laptopumda NVIDIA 840M var 2 GB kasmadan donmadan oynuyorum 1360 728 çözünürlükte.
Birden fazla bilgisayarcıya gittim fakat hepsi işlemcinde değil ekran kartında dedi piyasadaki en çöp ekran kartına sahipsin isterse 100gb olsun dediler
Hocam bu işlemciyi kullanacaksanız RX550 öneririm üstüne fazla çıkmayın. Mümkünse RX550 aldıktan sonra işlemciyi satıp kalan parayla işlemcinizi yükseltin.