1250 TL'ye Gaming mouse önerisi

Bütçe
1250

Trayy

Decapat
Daha fazla  
1250 TL bandında Gaming mouse önerilerinizi bekliyorum. Daha önce G203 kullandım şu an HyperX PulseFire Haste kullanıyorum, çok memnun değilim bir tık daha ağır ve büyük performans açısından daha iyi mouse önerilerinize açığım iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutuş stiliniz Claw sanırım. XM1r bakabilirsiniz.

1200 TL'ye cöp mouse alacagına G300s al daha iyi 5 yıl götürür seni hafif eline uygunsa al Logitech G300S 910-004346 Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu nasıl bir mantık 1200 TL'ye mouse aldığında nasıl cöp bir şey alabilir ve attığınız o fiyat bandında güzel degil

SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol buna bakabilirsin sensörü çok güzel

Kanka bu yılların faresi oyuncular bunu kullanmıştı kullansın claw kullanıyor herhalde kullanmadıgın mouseler hakkında yorum yapma.

Hocam kendim G300s kullanıyorum, müthiş bir fare değil yalnızca ortalama. Abartılacak bir olayı yok ayrıca 1200 TL'lik fareler G300s'ten çok daha iyidir.

1200 TL'ye cöp mouse alacagına G300s al daha iyi 5 yıl götürür seni hafif eline uygunsa al Logitech G300S 910-004346 Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Sayende kazığa doyduk teşekkürler. Seni şu konuyu okumaya davet ediyorum.

Hocam bilmiyorsanız yorum yapmayın. Attığınız mouse fiyatına göre ÇÖP.
Tutuş stiliniz Claw sanırım. XM1r bakabilirsiniz.
Kanka daha çok fingertip tutuşu.
Kendim XM1R kullanıyorum ve fingertip kullanıyorum öneririm güzel mouse. Zaten sanırsam daha iyi kablolu model yok. Varsa da uçuk fiyattı.

Bir de bana yazdığına bakar mısınız ne demeli böyle insanlara.

Kanka bu yılların faresi oyuncular bunu kullanmıştı kullansın claw kullanıyor herhalde kullanmadıgın mouseler hakkında yorum yapma.

Dostum kullandım zaten sorun o değil sorun yılların faresini bana söylemen kendin söylüyorsun hatta yılların faresi sensörü desen zaten nereden baksan berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…