1250 TL'ye klavye önerisi

Ajazz'ı ele. Hayvan gibi double click atıyor. Hatta triple click.

Şu dönemde değişik değişik markalar çıktı herkes bunları kullanıyor ve oldukça ucuz çok şaşırıyorum
Biraz daha bütçeyi arttırabilirsen şu an kendim kullandığım klavyeyi şiddetle tavsiye ederim.

Aynı anda 6 tuşu algılıyor kasası karbon fiber şık bir görünümü var ve bayağı ağır :D kaliteli bir şey kullandığını hissediyorsun.

Aynı anda 6 tuşu algılıyor kasası karbon fiber şık bir görünümü var ve bayağı ağır :D kaliteli bir şey kullandığını hissediyorsun.

Çin'den 15 TL'ye aldığın klavye de 6 tuşu algılıyor.

Şu dönemde değişik değişik markalar çıktı herkes bunları kullanıyor ve oldukça ucuz çok şaşırıyorum
Biraz daha bütçeyi arttırabilirsen şu an kendim kullandığım klavyeyi şiddetle tavsiye ederim.

Ajazz'ı ele. Hayvan gibi double Click atıyor. Hatta triple Click.

Hocam bu siteyi daha önce de gördüm. Genel olarak Türkiye'de bulunması zor markaları ucuza satıyorlar. Dareu EK871GTR modeline Trendyol'da 2400 TL fiyata koyup kendi sitelerinde neden 1200 TL'ye koymuşlar? Biraz fark olsa anlarım da bu fazla değil mi?

Hocam bu siteyi daha önce de gördüm. Genel olarak Türkiye'de bulunması zor markaları ucuza satıyorlar. Dareu EK871GTR modeline Trendyol'da 2400 TL fiyata koyup kendi sitelerinde neden 1200 TL'ye koymuşlar? Biraz fark olsa anlarım da bu fazla değil mi?

Sitede indirim var şu an. İyi indirimler de oluyor.

Biraz daha dediğiniz klavye bütçenin 2 katı dalga mı geçiyorsunuz?
Ajazz'ı ele. Hayvan gibi double click atıyor. Hatta triple click.

Ek75 almanızı pek önermem hot-swap olmadığı için pek güvenemiyorum alacaksanız Ek75 Pro veya Ek871GTR alın derim ikisi de güzel klavyeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı