DimensionX
Hectopat
Bütçem 10 ile 12,5 bin TL arasi NVIDIA AMD ayrimi yapmam ama NVIDIA bir ekran karti olursa hiç kotu olmaz.
1650 ne alaka o paraya. FP sistem gibi yazmışsın bide.Şöyle söyleyeyim ekran kartı olarak 1650 tercih edip işlemciye ryzen 5 5500 tercih edebilirsin bunlar uygun fiyatlı yapar 2×8 ram yaparsın 650 waat rahat göturur seni
Şu anda toplam 11.250-12.000 arası fiyatları değişiyo link bulursam atarım
Buyrun bu dònemde bulabileceğim sistem buGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ayrıca youtube kanallarındaki fırsatlarıda takip edebilirsiniz
Galiba ustam senin 1650 nin 5000 tl bandında olduğunü bilmiyosun galiba ayrıca sistemi kendim kafadan yazdım gaming gen tr yi de sen ònermişsin yeni bi sistem olarak da bunu yazdım yoksa bende biliyodum Dost kayaoğlununkini önermeyi1650 ne alaka o paraya. FP sistem gibi yazmışsın bide.
Yazdıklarından bişe anlaşılmıyor dostum iyi geceler.Galiba ustam senin 1650 nin 5000 tl bandında olduğunü bilmiyosun galiba ayrıca sistemi kendim kafadan yazdım gaming gen tr yi de sen ònermişsin yeni bi sistem olarak da bunu yazdım yoksa bende biliyodum Dost kayaoğlununkini önermeyi
Neyse dostum zorlamayalım iyi geceler sana daYazdıklarından bişe anlaşılmıyor dostum iyi geceler.
Galiba ustam senin 1650'nin 5000 TL bandında olduğunü bilmiyosun galiba ayrıca sistemi kendim kafadan yazdım Gaming gen TR'yi de sen ònermişsin yeni bir sistem olarak da bunu yazdım yoksa bende biliyordum dost kayaoğlununkini önermeyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.