12500 TL Sistem Toplama

Son çıkan oyunları rahatça oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum ama işlemci konusunda karar veremedim. Aklımda Ryzen işlemciler var ama herkes Intel işlemci kullanıyor, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
İkinci el düşünürseniz benim bilgisayarımı vereyim istediğin oyunu test eder kaç fps aldığını gösteririm. :D

@Pantheon o kasa stoklarda yok maalesef. Stok durumu için sorunsuz yazmasına rağmen, kasayı ana sayfada aratıp üzerine gelince, tedarik sürecinde olduğu yazıyor. Alternatif seçeneklere yönelmek iyi olur. Mesela Kraken alınacaksa, S340 Elite alınabilir. Güzel bir kombinasyon.

(O sitede eğer bir ürün stokta varsa, "Sepete Ekle" butonu bulunuyor ilgili ürünün sayfasında.)

Palit GeForce® GTX1080TI JetStream 11GB 352Bit GDDR5X GTX1080 Tİ Ekran Kartı (NEB108T015LC-1020J) - Bilgisayar Bileşenleri

Bu kartın fiyatı daha da uygun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı